Mr Goran!! xD

Imorrse gick vi alla upp "tidigt" (halv 9 xD). För vi skulle till ett ställe och kolla på en trollkarl klockan 10. 
När vi hade gjort oss iordning och ätit frukost (halv tio) åkte vi till en kyrka (där han skulle trolla). Klockan tio började han, det var Mr Goran han va med i talang iår, då gjorde han en helikopter av ballonger (ballong figurer är hans spesiallitet xD). När han hade gjort lite olika trollerier så var det slut. Då fick alla gå till ett församlingshem brevid och fika. Därefter trollade han lite till i ett tält på församlingshemmets "tomt". Då tog han dels hjälp av vicke. Och sen tog han hjälp av PAPPA också xP hehe. När det uppträdandet var klartgick han ut till ett bord utanför och där fick alla ställa sig på en kö och få en ballongrigur och ett vikort och så fans det lite andra saker man kunde handla och vi köpte ett paket med 100 ballonger, en pump och en bruksanvisning. Malin och vicke fick varsin rosa nalle o jag fick en rosa blomma. Därefter var allt slut och vi köpte glass och billjetter till mamma o pappa för en konsert me sofia kjellgren imorrn kväll. Efter att vi hade gjort det var klockan typ 14 och då åkte vi hem till mm och åt lunch. Sen åkte vi till lars o marianne och badade i deras pool (25 grader C). När jag hade badat så länge att jag var jätte kall och frös super mycket gick jag upp och vi åkte tillbaka till mm. Då "lekte" vi lite med ballongerna. Jag lyckades göra: två ganska bra svärd, två SMÅ hattar (fattar inte hur man gör så dom blir större), en indian hatt och en mygga. Vicke lyckades göra en RIKTIGT bra hund, ja fattar bara inte hur han gjorde!!
Därefter kollade jag på tv medans dom andra gick typ till nån by och gick tipspromenad. När dom kom hem hade vicke vunnnit en vin flaska xD 
Lite senare spelade vicke o jag den försvunna diamanten.

JÄTTE GLASSAR MED 6 KULOR!!

Imorrse efter att jag hade duschat och ätit frukost kollade jag på sommarlov 09. Sen åkte vi till Karlskrona. Där gick vi på Marinmuseet, JÄTTE LÄGNE. Ända till 15 då var vi JÄTTE hungriga så då åkte vi till en mcdonalds. Därefter gick vi på stan en liten stund. Sedan köpte vi glass på Glassiären, allasom har köpt glass där vet hur MYCKET glass man får där ("en kula" = tre kulor där xD). Vi tog med oss glassen och åt den i bilen. Och det var ju riktigt dumt för det blev ju kladdigt i hela bilen! xP
Direkt när vi kom hem till mm hade mormor gjort iordning mat. Och då mådde jag typ illa så jag åt typ ingenting xD
Nu kollar jag på blue water high.

Har ingen bra överskrift idag xD

Imorse vaknade jag av min väckar klocka (har inte orkat stänga av den xD) halv nio. Då gick jag upp och åt frukost, kl. 9 kollade jag på sommarlov 09. Måste bara fråga, äre nån som vet om det var sista avsnittet av dinosapien? det verkade liksom så x( synd isånnafall!!
Därefter tog vi det lungt fram till lunch. Efter att vi ätit åkte vi till Lars o Marianne. Där badade vi en stund i deras pol. Sen åkte vi till mammas moster (mormors syster, min "gamel moster" xP). Tillsammans med dom åkte vi till nåra gråtter en bit från deras hus. Därefter fikade vi hos Birgitta o Bertill som dom heter (bertil e såklart birgittas man xP). Efter det åkte vi tillbaka till lars o marianne. På vägen köpte vi kött. För när vi kom till dom grillade vi. Därefter kollade vi på miss marple. Sen fikade vi. Under fikat fick alla vi barn varsin tröja av mormor, "sommar pressent" kallade hon dom xD. Min var en vit t-shirt med lite olika färgglada saker på, bl.a. fjärillar. Det värkar råka va fjärillar på allt jag köper/får på den resan xD
Därefter var klockan ca. 22 och vi åkte hem till mormor o morfar.  

En da i Kalmar xD

Imorrse vaknade jag typ av att mamma gick upp (som vanligt xP). Då gick jag upp och duschade sen åt jag frukost. Därefter kollade jag på sommarlov 09. Sedan tvingade mamma mig att följa med till kalmar och "titta" (guidad tur elr nått) i kalmarslott. Men när vi kom dit ville inte Marianne (dom följde också med) heller kolla på slottet (inte pappa heller men han gick inte med oss) så då gick vi (och hans) på stan istället. 
När vi hade gått runt i lite olika affärer en lång stund och inte hittat nått hittade jag ett par shorts som jag köpte. Sen letade vi reda på pappa och vi tog en promenad till slottet, på vägen tog vi varsin glass xP. När vi kom dit träffade vi ganska snabbt på dom andra och vi gick till sammans till ett fik (stavas det verkligen så =/). När vi hade fikat en stund åkte vi hem till mm. 
Resten av kvällen tog vi det lungt.
PS. just det innan vi kom till slottet åt vi på mcdonalds som lunch xP

En da på stranden xD

Idag vaknade jag när mamma o malin gick upp.Då följde jag med dem upp och åt frukost. Därefter kollade jag på sommarlov 09. Eftersom att jag inte har kunnat kolla på det i danmark kändes det nästan konstigt att göra det nu. Och det var väldigt synd att jag missade dinosapiens, för vad jag förstår värkar det ha hänt ganska mycket i dom två av. jag missade. Efter det ritade jag lite (en flicka som stog och väntade på bussen på en mörk gata framför ett hus, med en beundrare i ett fönster xD). Därefter åkte vi allihoppa till en badstrand. Direkt när vi kom dit var jag och en av mina kusiner snabba ner i vattnet, men det var kalt och lång grunt så jag doppade mig inte. När vi kom upp och skulle sola lite så kom det en massa gubbar från komunen (elr nått). Som började typ klippa gräset. Så vi fick flytta på oss en stund. Men när dom hade gått fikade vi. Sen "var" vi bara på stranden en stund tills vi åkte "hem" (till mm). Väl där åt vi lunch. Resten av dan gjorde vi inte så mycket, tog det mest lungt.

Dop xP

Idag vaknade jag av att mamma gick upp. Då gick jag också upp och åt frukost. Därefter spelade jag piano en stund sen tog mormor fram förmiddasfika. När allt var uppätet spelade jag spindelharpan på min dator en lång stund. Sedan åt vi lunch. Då hade mormor gjort nån laxpaj och den gillade inte jag. Så jag åt typ tio mackor istället. Därefter åkte vi (pappa, mamma, malin och jag) till våra kusiner (dom bor en liten bit bort från mormor o morfar) för vicke hade åkt dit tidigare på förmiddan, så vi skulle hämta honom. Och jag måste bara säja det:
JAG ÄLSKAR DERAS TOMT!!
För den är jätte stor (typ bondgård fast som använder det inte som bongård) och så har Lars (sem e pappa till mina kusiner) har byggt en massa roliga saker på tomten. Dom har en massa gungor (en som är jätte högpå deras parkering, den ÄLSKAR jag! Del e den kul och dels kan man komma undan där xP, det e jobbigt med så många små kusiner jag är älst och den "närmaste" i oldern e typ 9 elr nått), en gungbräda, sandlåda, typ en liten klätterställning med en rutchbana. Och så har dom en ny sak sen jag var där senast, en LINBANA (!!) är inte det cool (hehe, jag är säkert väldigt barnslig, men jag ÄLSKAR SÅNNA SAKER!!) har har bygt en linbana!!
Sen har dom en massa andra sake också, bl.a. en stor lekstuga och en el bil. 
När vi kom tillbaka till mm duschade vi alla och gjorde oss iordning. För därefter åkte vi till en kyrka för att min 2 mån gamla kusin skulle döpas (Hans, 4 barnet till Lars och min ena moster Marianne). När själva dopet var klart åkte vi alla som var på dopet hem till Lars o Marianne (och otto, kerstin, hilda och HANS) och hade typ "efterfest".
Vi kom tillbaka till mm runt 22, då bloggade jag och gick och la mig. 

Från Vejen (danmark) till Brömsebro (blekinge, sverige) på en dag!!

Imorrse vaknade jag innan nån annan hade gått upp xD
Då gick jag upp och dushade. Därefter plockade jag iordning mina saker medans dom andra gjorde sig iordning. När dom var klara gick vi ner till frukosten. När vi kom tillbaka till hotellrummet packade vi iordning dom sista sakerna. Sedan satte vi oss i bilen och åkte mot köpenhamn. Väl där åkte vi över öresunsbron tillbaka till sverige. Därefter vimlade vi runt i malmö ett tag (bl.a. kollade vi på turning torso, vetade efter ett matställe, åt på en resturang, gick på malmöhus). Därefter åkte vi till nån udde nåra mil söder om malmö. Där köpte vi bulle, glass, chips o godis mm. Sen åkte vi mot smygehuk. När vi kom dit åkte vi runt och letade efter nån stans där vi kunde sova men det var fult överallt (!!). Så då åkte vi ända till brömsebro, där min mormor, morfar, ena moster, hennes man och nåra av mina kusiner bor. Kl. var 22 när vi kom dit så då gick vi och la oss.


Skönt dopp på danmarks vest kust!! <3

Idag när jag vaknade hade mamma o malin redan gått ner och börjat äta frukost för dom kunde inte väcka mig. Men när jag hade gjort mig iordning gick vicke, pappa o jag också ner och åt frukost. Sen åkte vi till Esbjerg, det ligger vid danmarks vest kust. Där åkte vi säl safari i två och en halv timme. Fast det var inte så kul, för det första kom man inte så nära sälarna så att man såg dom bra och för det andra såg man bara sälar i typ tio minuter resten av tiden åkte vi runt bland typ olika industrier =/. När vi kom i land därefter åkte vi till en fin bad strand, tyvärr blåste det ganska mycket så det var ganska kalt i luftten men konstigt nog var det riktigt varmt i vattnet så det var liksom JÄTTE skönt att bada, för utom att jag var SKIT rädd för att nått skulle bita mig i tårna elr rumpan elr bagen! xP
Vi kom tillbaka till hotellet runt 17 då tog vi det lungt tills resturangen öppnade 18, då åt vi kvällsmat xP
När jag har bloggat färdigt ska vi ha lite fredas mys med chips, cola o trix (dom kanske inte heter så men jag orkar inte kolla upp det xP).

I LOVE TYSKLAND!! <333

Idag gick vi upp ca. 8. Då åt vi frukost. Sen satte vi oss i bilen och körde vi till tyskland. Sen gick vi där i i lite olika affärer. Och jag säjer bara det TYSKARNA HAR SÅÅÅÅÅÅ SNYGGA KLÄDER!!!! Jag hanlade två linnen i en affär, ett rosa långt med typ lite fjärilar på och ett lila också med fjärilar på. Sen köpte jag också ett super stort och jätte snyggt badlakan. I en affär (elr det fans två sånna men iallafall) kostade ALLT 1 euro (ca. 10 svenska kronor) och det fanns typ allt. Där köpte vi en ny borste till mig. Jag skulle ha handlat mer men dom andra orkade inte vänta. Till lunch åt vi mcdonalds mat, och innan vi åkte tillbaka till hotellet i danmark köpte vi lite glass på ett typ café. Killen där pratade en massa språk så vi började beställa på engelska men sen svarade han på svenska så då kunde vi beställa på svenska istället xD
Det tog en timma från hotellet till flensburg (tyskland) så vi var inte tillbaka till hotellet fören kl. 20. Då skyndade vi oss att äta mat. Och nu bloggar jag xP

GRATTIS JONNA PÅ DIN 13 ÅRS DAG!!!!!!!!!!!!!

Imorse sov vi ganska länge, iallafall mot hur länge vi har sovit dom senaste dagarna, för jag gick upp ca. 8. Då gick vi ner och åt frukost. Sen tog vi en prommenad in till centrum. Det är ingen stor stad vi bor i direkt men det fanns iallafall nåra affärer. Och vi hittade en affär med JÄTTE snygga kläder. Tyvärr hade vi inte så mycket danska pengar med oss så jag kunde inte handla så mycket. Men jag kunde iallafall handla en super snygg svart-blå randig tunika och en randig klänning. När vi hade gott runt bland affärerna en stund åt vi mat på en pizzeria. Vi tror att vi råkade få drickan gratis, men det e ju bara bra för oss. Därefter gick vi tillbaka till hotellet och hämtade badkläder för sen gick vi till ett badhus i närheten. Där hoppade jag (och dök) från en trampolin för första gången i mitt liv xD det var faktisk JÄTTE kul!!! Runt 17 gick vi upp och gick tillbaka till hotellet. Där gick vi ner och åt kvällsmat. O nu sitter jag o har video samtal med Yoo som fyller 13 idag. Det här e till dig xD:

JA MÅ HON LEVA, JA MÅ HON LEVA, JA MÅ HON LEVA UT I HUNDRADE ÅR!
JA VIST SKA HON LEVA, JA VIST SKA HON LEVA, JA VIST SKA HON LEVA UTI HUNDRADE ÅR!

ÅH NÄR HON HAR LEVAT, ÅH NÄR HON HAR LEVAT, ÅH NÄR HON HAR LEVAT UTI HUNDRADE ÅR!
JA DÅ SKA HON SKUTAS, JA DÅ SKA HON SKUTAS, JA DÅ SKA HON SKUTAS PÅ EN SKOTTKÄRRA FRAM!!

HIPP HIPP HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA!!!!!!!!!!!!!

BARA BAM BAM BAM BAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!

GRATTIS JONNA!!!!!!!!!!!!!

Kl. 20 ska vi ha mys och kolla på miss marple.

LEGOLAND <3 (förutom att det va så mycket folk där)

Imorse vaknade jag av att dom andra pratade. Ca 6. Då gick jag upp och dushade och gjorde mig iordning. Sen åt vi frukost. Därefter åkte vi till legoland. Det avr SMOCK FULT med folk. Och vi bestämde oss för att dela på oss. Mamma o malin stannade där vi var och jag, pappa o vicke gick bort till dom lite större sakerna. Vi bestämde då att mamma o malin skulle komma bort till en av dom sakerna om en stund. Första saken til åkte var det ganska lång kö på och den va jätte tråkig. Så då gick vi bort till dom här armarna som man bestämmer själv hur dom ska gå. Men den gillade inte jag förra gången vi var på legoland så den åkte pappa o vicke själva. Där tappade pappa sin kamera (asså när dom åkte) så då fick vi vänta en stund o sen gick den som hade hand om den åkatraktionen ner och hämtade den. Och vi blev alla SUPER förvånade när vi märkte att det inte fanns en ända repa på den, fast sen hittade vi ett ställe som det var av skaft lite på och det var ett hörn men ändå en kamera BORDE inte klara ett sånt fal tycker inte jag, fast vi är ju alla JÄTTE glada att den gjorde för det var en JÄTTE dyr kamera. Därefter gick vi tillbaka till den första (där vi skulle träffa mamma o malin)men där var inte dom så då fick vi bara gå runt i där inne och leta. Det gjorde vi en JÄTTE lång stund tills klockan blev ca. 13 då var vi SÅÅ hungriga så då gjorde vi en sista koll där vi skulle träffa mom och DÅ hittade vi dom längst fram i en kö till en resturang elr nått så då fick vi äntligen mat. Jag fick en jätte stor, jätte god kyckling sak och pommes. Därefter gick mamma o vicke och kollade på lego staden. Medans jag o pappa tog en vända med malin så att hon fick åka lite också men vi han typ bara åka tre saker dels för att det var SÅÅ långa kööer och dels för att vi bara hade en timma på oss (för sen skulle vi möta som andra vid lego flygplatsen. När vi tillslut kom till lego flygplatsen (för det var helt smock fult överallt asså t.o.m. där man gick) så hittade vi dom och då gick vi in i lego affären och då köpte jag en JÄTTE söt nalle:
 - den e sötare i verkligheten xP
Sen åkte vi tillbaka till hotellet och åt kvällsmat. Idag var barn buffen bl.a. chicken nuggets o pommes (MUMS!!). Och nu ska jag äntligen strax få gå och lägga mig xD
PS. ÅK INTE TILL LEGOLAND NÄR DET E HÖG SESONG!!!!!

Lejon parken, såg inte lejonen så jätte bra =/

Idag vaknade vi ca. 6 då gjorde vi oss iordning sen åt vi frukost. Sen åkte vi ner till lejon parken. Där började vi med att gå och kolla på nåra djur sen kom vi till en stor lekplats (med stutsmattor, gungor, gungbrädor, klätterställningar en lång och riktigt rolig hinderbana mm). Sedan åt vi lunch (hamburgare och sån mat), då började det regna. Därefter tog vi bilen och ställde oss i den super långa kön in till vägen som man kunde åka runt inne bland djuren. När vi tillslut kom in så åkte vi runt en lång stund sen åkte vi in bland lejonen. Halva den biten gick ganska fort för där var det inte så mycket kö. Men resten av biten var det en kö som gick JÄTTE sakta och dessutom fans det inga lejon där. När vi tillslut kom ut därifrån så parkerade vi och gick till lekparken igen (då hade det slutat regna). Men när vi hade varit där en stund så började det SPÖ(!!!!) regna. Då fick vi springa tillbaka till bilen, men som tur var blev vi inte lika blöta som igår. Därefter åkte vi vidare ner till Vejen där vi har checkade in på hotellet (som vi nu kommer att ha i knapt en vecka). När vi hade kommit iordning där gick vi ner och åt. Det var JÄTTE god mat (fisk panetter, potatis mos och POMMES FRIT (stavas säkert inte så xP), som barn mat då men jag är ju ett barn xD). Därefter gick vi tillbaka till rummet. Och vi har svenska tv4 och dannska disney channel. Det var the cheata girls (vet att det inte stavas så). Det kollade jag på, och jag är SÅÅ glad att det inte var dubbad till danska för då hade jag inte fattat nått nu fattade jag ju iallafall nästan allt. Oh nu bloggar jag xP 
PS. imorrn ska vi till legoland och sen ska vi förmodligen bada så jag kanske inte hinner blogga imorrn. 

Danskan e ett JOBBIGT språk!!!!

Idag väckte mamma mig kl. 23 (oh ja somnade inte förän 22) för vi skulle ju åka till göteborg. Vi kom till göte ca 05. Då ställde vi oss i kö till båten som skulle ta oss vidare till danmark. Och jag hade ju hållt på och kollat på titanic dom här senaste dagarna så jag gillade INTE att vi skulle åka båt!! Ca 9 åkte vi iland i fredrikshamn (danmark). Då åkte vi upp till skagern. Och jag började med att bada i kattegatt (det var svin kalt men på nått sätt så känndes det inte kalt när jag var i (det e sant). Sen fortsatte vi till udden och där hade jag inte nån lust att byta om igen för det var kalt i luften, blåste jätte mycket och så var det FULT med folk där. Och jag önskar verkligen att jag hade haft tid med det. Men jag badade iallafall mycket av benen. Och det var GRYMT HÄFTIGT där (nån gång i mitt liv ska jag åka till danmark och tillbringa hela tiden i skagern). När vi gick till baka började det att HAGLA (!!!) och mamma e ju gravid (en mån kvar) så hon kunde inte gå alls fort. När vi tillsist kom tillbaka till bilen var vi alla DYNGSURA (!!!) men vi fick hoppa in i bilen iallafall. Och så körde vi tillbaka till fredrikshamn och åt på mcdonalds där. Och hehe jag vill inte va taskig elr nått men asså jag tycker så synd om danskarna, för danskan är ju bara ett SÅÅ fult språk. Det e grötigt, slarvigt och roligt (jag menar lusekrona = typ lampa och rondel, jag kommer inte ihog hur man säjer det nu men jag kanske kommer på det till imorrn) Sorry alla danskar.
Efter mcdonaldsen åkte vi till ett slott på vägen till aalbo. Där var det en medelstid marknad också men vi böjade med en guidad tur i slottet och det var ju en mardröm (SORRY igen alla danskar) men att lyssna på en dansk guid som pratar hur mycket som helst, dels fattade jag ju igenting och dels får jag huvudvärk av det grötiga språket!
När vi efter en LÅNG stund hade kollat igenom hela marknaden efter den guidade turen så åkte vi vidare till aalbo och där hittade vi ett hotell att bo på och nu sitter jag här isängen på hotellet och bloggar. 

Skype xD

Idag försökte mamma väcka mig två gånger. Men då vaknade jag inte. Tillsist kl. 10 gick jag upp. Då hjälpte jag till ute i trädgården. Sen åkte vi iväg till en softipp och slängde lite stenar, träplankor, grenar och kvistar. På vägen hem därifrån stannade vi och handlade, bl.a. godis. När vi kom hem åt vi plättar sen cyklade jag, pappa, vicke o malin och badade. Ca 15.15 gick vi upp. Och efter som att jag var den ända tjejen (malin gick ju med pappa) så fick jag ju va själv (det kanske e lite töntigt men det var typ första gången som ja va själv. När vi kom hem gjorde jag rent toaletten (för det fick jag mitt godis xP). Och nu laddar jag hem skype till min dator. När jag är klar så ska jag packa färdigt det sista. För inatt åker vi xD (till göte).

2 hundra kroner xD

Idag har jag bara varit hemma och typ hållit på att packa och städa och haft det skönt. För vi ska åkta bort (2 veckor) från och med lörda natt. Och jag kommer ha med mig min dator men vissa dagar kanske jag inte kommer att ha tillgång till internätt. Så jag kommer förmodligen inte att kunna blogga varje dag (men då bloggar jag för den/dom dagarna senare).
Just det idag fick jag 2 hundra av ff =) för vissa kanske inte det e så mycket men för mig e det riktigt mycket iallafall för att vara "glasspengar". FInns inte så mycket mer att säja xP Och jag e ledsen att testen är slut (om nu nån gillade dom xP hehe, om det nu finns nån som läser den här bloggen xP) får se om jag hittar fler test nån stans, men det blir inte förän jag kommer hem igen tidigast.

Sista testet ='(

Idga har jag typ suttit vid datorn hela dan. Jag har bl.a. försökt se mer av titanic och kollat på camp rock på yt. Det finns inte så mycket mer att skriva hehe så jag går direkt till dagens test xP
Dagens test (xP) heter Allmänt test 2 (ps. det här är det sista testet =( )
Vilken svordom använder du mest? ja vet inte jag svär faktiskt ganska mycket så jag vet inte vilken jag använder mest
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 8:50
Var köper du dina matvaror ifrån? öhh vi handlar typ mest på ica? 
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? JAAA!!! 
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? vet inte, det finns så många saker jag skulle vilja ha
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? ne inte vad jag kan minnas 
När var senast någon stötte på dig? typ dagis xP 
Vad åt du till middag senast? grillad kykling med potatis sallad 
Kan du vissla? har kunnat men nu SUGER jag verkligen på det, hehe
Tittade du på tecknat när du var liten? öhh jag antar det ? 
Äger du några popband t-shirts? jag har en avril lavigne t-shirt? gills det
När flög du senast? tror det var förra sommare ändra i pappas traik elr så var det i ett plan som jag tror heter gråben elr nått =P
Pratar du några andra språk? engelska och så läster jag franska 
Har du gråtit offentligt? ne typ inte iallafall inte sen dagis
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? NEJ! 
Vad har du med dig in på bion? poppcorn? drika?
Vad har du för väder? typ ganska varmt o inte ett moln på himlen
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? öhhh 
När sov du senast på golvet? vet inte  
Vilken är din favorit drink? coca cola 
Gillar du din boendesituation? nja jag gillar var mitt hus står, men det e nästan 100 år gammalt så INGENTING fungerar!! Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? öhhh jag försöker att såva 10 timmar/ natt men det blir nästan aldrig så det brukar bli ca. 8-9 timmar men jag vet inte "hur få jag skulle klara" 
Är dina dagar fullbokade och stressiga? nej det kan jag nog inte säja framför allt inte nu på sommaren
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? nepp
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 14 =) 
Tror du på liv på andra planeter? JA 
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? vet inte " du suger emma" elr nått xP 
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? ja jag tror att jag kommer gö det nån gång i mitt liv, fast jag är ganska rädd för det för en gång när jag var yngreså var jag o min familj på ett segelflygfärt och bredvid låg ett motor flygfält. Min mamma e skutsköterska. Och när vi var där så hoppade några falskärm på motor flygfältet och en av dom slog ihjäl sig för att hans falskärm inte veklades ut. Och då fick mamma komma och hjälpa till (fast han var sten död när mamma kom) tilla ambulansen kom, och då följde jag efter mamma. Fast (vilket jag är VÄLDIGT glad över nu) stoppade en av han (som dögs) kompisar mig så jag fick aldrig se honnom. (det där blev kanske lite konstigt men ni som läser det fattar nog xP)
Tycker du om att krama folk? "I gues" (kom inte på nått bra ord för det på svenska) 
Äger du en digitalkamera? japp
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? öhhhh inga =/ 
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? ja ibland
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? nepp, jag tycker det e SÅÅ töntigt att man får det. Ja visst det var ett levande djur men asså DET ÄR SÅ VÄRLDEL FUNKAR!!! Det e samma sak som att lejon äter antilober osv det e bara att vi är tillräckligt smart att fatta det "hämska" vi gör 
Är du mörkrädd? ja ibland är jag JÄTTE  mörkrödd, men jag börjar på att kunna kontrolera det och säja till mig själv att det inte finns nått i mörkret 
Tre saker du alltid har med dig? mina glasögon, min klocka o min mobil xP typ hihi

Harry Potter och Halvblodsprinsen e dålig!!

Jag vaknade 9. Då kollade jag på sommarlov 09 sen åt jag frukost. Klockan halv 11 cyklade vi och badade, i en timma. På vägen hem stannade vi på mcdonalds. När vi kom hem var vi hemma i en timma då gjorde jag mig iordning för därefter cyklade vi till bion (harry potter och halvblodsprinsen). Jag tyckte att det var riktigt dålig.  Dom har tagit bort alla viktiga detaljer, det är INGA "spännande" scener och dom har lagt fokus på HELT fel grejer!!!! 
När vi kom hem därifrån frotsatte jag att kolla på titanic men det stannar hela tiden och så typ fattas det saker(asså det hoppar) så jag bara måste köpa den!! Och jag har namsdag nästa veck, två stucken faktiskt xP hehe. Så jag hoppas att jag kan få den xD Nu sitter jag och kollar på miss marple med resten av familjen men malin o pappa sover, och jag o vicke ska få ta varsin glass.

Dagens test heter Allmänt test 1 
Hur bor du: får jag inte säja xP 
Brukar du komma i tid: ja om jag inte e med min mamma då kommer jag ALLDRIG i tid 
Hur lång är du: 163,5 
Kan du laga mat: Ne jag blir typ nervös av spisen vet inte varför hehe 
Vad jobbar du med/pluggar du: jag går i skolan ska börja 7:an xP 
Vad har du på dig just nu: jens thaits(stavning), vitt linne, annat typ grått linne och en svart kofta 
Har du någon fobi: nja, ibland blir jag bara SÅÅ rädd när jag får nått småkryp på mig jag börjar skrika men det e typ mest på skoj xP
Hade du en bra kväll igår: förutom att det inte var morden i midsommer och att vi inte hade tid att hyra titanic så ja xP
Vilket är ditt senaste inköp: hannah montana 3 cd:n och wild child filmen 
Din favoritdryck på morgonen: ibland e det te och ibland e det oboy 
Var fick du dina senaste pengar ifrån: att jag "jobbade" en timma på papas jobb 
Har du sovit i din egen säng inatt: japp xD 
Vad hade du sönder senast: kommer inte ihog
Vem snackade du med senast: typ mamma (hon sitter bredvid mig)
Varm favoritdricka: te elr chokladmjölt 
Favoritdricka när du är riktigt törstig: coca cola
Alkoholhaltig favoritdricka: öhh cider om det nu e alkohol i det (dricker inget annat) 
När gjorde du senast något riktigt dumt: det kommer jag inte heller ihog 
Saknar du någon just nu: kanske xP 
Vad ska man göra för att få dig irriterad: va min lillebror (då kommer det automatiskt) hehe 
Någon jag stör mig på: VIKTOR!!
Intressen: piano,gympa musikxD 
Senaste person du kramade: mamma tror jag 
Senaste person du ringde: vet inte kanske mamma  
Senaste person som ringde dig: det kommer jag inte ihog
Vad drack du senast: mjölk tror jag 
Vill du ha barn: vet inte tror det. 
Längtar du till din nästa födelsedag: APPSÅLUT!!
Har rakat dina ben någon gång: nepp 
Är du sugen på något nu: nja jag åt nyss en glass så nej 
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: INGA jag hatar kaffe!! 
Använder du hudkräm: ibland
Attraheras du av män med skägg: typ nej
Micro-pop eller poppa själv: poppa själv 
Brukar du baka: ibland
Röstade du i det senaste valet: ne jag e inte 18! 
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: mhm 
Vilken låt lyssnade du senast på: nån från den nya hannah montana skiva 
Har någon annan sovit i din säng inatt: nepp 
Vad tycker du är äckligt: spindlar mm
Har du pengar på mobilen: japp

Hannah Montana 3, Wild Child och mitt bank kort!! <3

Jag gick upp kl. halv 9 då gjorde jag mig iordning. Sen kollade jag på sommarlov 09 medans jag åt frukost (under tiden åkte pappa och lämnade malin hoss farmor o farfar (från o med nu kommer jag börja skriva ff istället) för att vicke o jag skulle få "jobba" lite på pappas jobb, för 50 kr). Kl. 10 åkte pappa, jag o vicke till pappas jobb. Där jobbade vi i ca en timma. Sen åkte vi förbi några affärer på vägen till ff. Bl. intersport o toysras (ja vet inte om det stavas så). När vi kom till ff så fick vi äta lunch där. Sen fick vicke en av farmors gamla cyklar. Sen åkte vi hem. Då satte jag mig vid datorn och typ letade efter titanic (nån stans man kunde se den på internätt) och jag hittade det men det var typ kl. 18 o då blev jag tvungen att gå ner och äta (så jag får fortsätta kolla på den imorrn). Efter maten kollade jag posten och gissa vad jag hade fått:
från cdon.com hade min hannah montana 3 skiva och min wild child film kommit <3
och från banken hade mitt bank kort kommit!!!!!! <3333333
Så nu efter att jag har bloggat färdigt ska jag ladda ner skivan på datorn och sen till mobilen <333

Dagens test heter Dagens-testet (xP)  
DAGENS VILL HA: koden till mitt bankkort xD 
DAGENS KLÄDSEL: mjukis byxor o FULT linne, hehe (jag skulle ha kläder jag inte var rädd om på pappas jobb xP) 
DAGENS FRISYR: typ bara helt normalt som det blir när jag har dushat xP
DAGENS LÅT: vet inte 
DAGENS PLANER: öhhh 
DAGENS SAKNAD: ingen aning xP 
DAGENS DUMMASTE: xP
DAGENS MISSLYCKANDE: hehe
DAGENS KÖP: har inte köpt nått idag
DAGENS GODIS: glass?
DAGENS HUMÖR: typ VET INTE =)
DAGENS CITAT: va, vad e det?
DAGENS ROLIGASTE: lite olika xD hehe

Jag har tjänat 100 kr xP

Jag vaknade 9 då kollade jag på sommarlov 09 sen gjorde jag mig iordning och åt frukost. Därefter åkte pappa malin o jag till tandläkaren, jag hade tre typ små, små, små hål som behövde "blokeras" elr nått. Sen åkte vi hem och cyklade till banken och gjorde färdigt allt det där med mitt baknkort. Sen köpte vi pärlor och tråd till malin. Efter det hanldade vi... (pressenter till ella o jonna). Sen cyklade vi hem och då åkte vi direct till farmor o farfar och åt lunch där. Efter maten kollade jag på wc. Sen åkte vi hem. Då jobbade vi alla i tomten i två timmar (=100 kr var till mig o vicke =D) och vi gjorde faktiskt ganska mycket. Efter det gick jag in och nu sitter jag här o kollar på lotta på liseberg och bloggar samtidigt.
Dagens test heter Dumhets-testet 

( ) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat 
( ) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat 
(x) du har gått in i en glasdörr 
( ) du har hoppat ur ett fordon som rör sig 
( ) du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig 
( ) du har sprungit in i ett träd 
( ) det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen. 
(x) du testade precis om du klarade det 
( ) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat 
(x) ditt hår är/har varit blont 
(XX) folk har kallat dig långsam 
( ) du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger 
( ) du har nån gång somnat på en lektion 
(x) du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om. 
( ) folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig 
(x) du använder dina fingrar när du ska räkan enkla mattetal. 
(x (är en myra en insekt?)) du har ätit en insekt utan tvång när du var liten/mindre. 
(/) du gör detta test när du borde göra nånting viktigt 
(x) du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka 
(x) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan 
( ) du råkar göra sönder väldigt många saker 
( ) du har trillat av stolen då den stått helt still 
( ) du använder ordet ”eh” väldigt många gånger om dagen 

18 eller mindre betyder att du inte är dum. 

Min summa: 9 och en halv xP

Nya videor på youtube

Idag vaknade jag halv 10. Då gick jag ut och klippte gräset. Sen spelade jag monopol med vicke. Därefter åt vi lunch, lasange ='( jag HATAR lasange!! Sendess har jag suttit vid datorn. Och bl.a. gjort dom här videorna:

Jag är specielt nöjd med dom tre sista xP
Nu ska jag spela nått spel med vicke o sen sova.

Dagens test heter Lycklighets - testet 
[ ] Du har en pojkvän. 
[x] Du har ett eget rum. 
[x] Du har en mobil. 
[x] Du har en iPod/MP3 spelare. 
[x] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans. 
[ ] Du har fler än 2 bästa vänner. 
[ ] Det finns en pool i din gård. 
[x?] Du klär dig som du vill. 
[ ] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan. 
[x] Det finns en dator/laptop i ditt rum. 
[X] Du har aldrig blivit nedslagen. 
[ ] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden 
[x?] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på. 
[x] Ditt rum är stort nog för dig. 
[??] Människor använder dig inte för den du är. 
[ ] Du har varit på konserter. 
[X] Du samlar på något normalt. 
[ ] Du längtar till skolan. 
[ ] Du önskar inte att du var någon annan. 
[ ] Du spelar någon sport. 
[x?] Du brukar göra något efter skolan. 
[NEJ!!] Du äger en bil. 
[x] Du brukar inte bråka med dina föräldrar. 
[ ] Du är nöjd med ditt utseende. 
[XXX] Du har inget självförtroende alls. 
[ ] Du har aldrig fått IG. 
[x typ] Du vet vad som händer i världen. 
[x] Du bryr dig om folk. 
[ ] Du är nöjd med ditt liv. 
[x] Du kan mer än ett språk. 
[typ inte] Du har ett smeknamn. 
[x] Du har ett husdjur. 
[?] Du kan hela orden från 10 låtar. 
[ ] Du har inga “fiender”. 
[x] Du är en ganska snäll person. 

——————————— 
Total : 19
 0-10 - Du mår inte bra, du är inte lycklig. 
10-20 - Du är inte jättelycklig men det duger. Du kan du känna dig ensam och sviken ibland
20-35 - Du mår toppen, du är lycklig!

One Tree Hill <3

Idag när jag vakade fick jag veta att vicke hade spytt. Så idag har jag suttit på mitt rum hela dagen. Bl.a. har jag fixat med min nya blogg, www.miizphotos.blogg.se. Och så har jag kollat på dom 5 sista avsnitten av one tree hill. Som jag skrev för typ nån månadsen elr nått så kommer inte "lucas och payton" va med i nästa sesong, vilket jag GRINAR över!!!! 
Så då förutsatte jag att dom skulle dö i det sista avsnittet. Så när jag kollade satt jag liksom och sa till mig själv:
"okej, dom kommer o dö snart, dom kommer att dö snart". Och sen i slutet av avsnittet så blev verkligen allting jätte bra för alla. Och dom dog inte, asså jag fattar verkligen ingenting. BETYDER DET HÄR ATT DOM KOMMER ATT VA MED I SESONG 7?????? SNÄLLA kan nån berätta detför mig! Här kommer några bilder från sistaavsnittet, dom kan förvirra dig lite om du inte har sett avsnittet xP
Dom är i ordningen som dom kommer i avsnittet xD

Jag kan bara inte vänta tills The last song kommer ut!!! (en film för dig som inte vet det)

Dagens test heter Mode testet:

Beskriv din stil med 3 ord. ful, vanabe punk-stil 
Vad innebär mode för dig? typ VET INTE xP
Vilka är dina favoritaffärer/ butiker? har ingen, iallafall inte kläd affär
Shoppar du second hand? ne 
Vilken är din favoritdesigner? öhhh, har ingen xP
Vad är din favorit i höst? öhhhhh :O vah?
Hur mycket shoppar du för i månaden? typ vet inte kanske 100 kr. fast när jag vill ha nått klädes plagg så köper mamma det, så JAG handlar typ för 0 kr. i månaden (kläder)
Dyraste plagget respektive billigaste? öhhh orka
Tror du att du kommer att kunna shoppa lika mycket om 10 år som du gör idag? ne, mer!!
Brukar du tröstshoppa? ne ?
Högklackat eller lågklackat? HELST högklackat men få typ inte det för mamma (asså inte så ofta iallafall)
Vilken är din drömväska? vadå vilken?
Vilket blir ditt nästa köp? hels en sak från bubbleroom men jag tror inte jag får den.
Vilka är dina stilikoner? vah??
Favoritplagg just nu? ett snyggt linne jag har
Favoritaccessoarer? ingen aning

SÅÅ mycket cyklande idag!!!

Idag vaknade jag vid 8 då åt jag frukost. Sen ville jag kolla på sommarlov 09 men vi skulle fixa pass till mig o vicke så jag fick göra mig iordning istället. När jag var färdig fick jag veta att pappa hade tagit bilen till jobbet så att vi blev tvungna att cykla pluss att det regnade. När vi kom till polisen så fick vi veta att båda föreldrarna var tvugna att skriva på. Så då fick vi CYKLA till pappas jobb, som är på andra sidan stan (mot polisstationen). Sen kunde vi äntligen göra passen. Och det blev SÅÅ dåligt, min bild (!!) min namntekning mm. Sen cyklade vi till banken och öppnade ett bankkonto till mig. Och där var såklart också båda föreldrarna tvungna att skriva på, men där kunde vi öppna kortet då och komma upp på måndag igen med den andra föreldrern. Så då kunde vi äntligen cykla hem. När vi kom hem var kl. ca 14 =/ Då satte jag mig vid datorn. 
Nu sitter jag i soffan och har fredas mys.

Här e dagens test:

Sömn-testet

- Vad har du på dig när du sover?  linne xP
- Hur sover du helst? (på sidan, ryggen etc) typ sidan, hehe
- Hur många kuddar har du i sängen?  tre, lite överdrivet kanska xD
- Kommer du ihåg vad du drömmer på nätterna?  väldigt ofta gör jag de
- Har du drömt “sann-drömmar” någon gång? öhh vad e de?? =O

Tre-Saker-Testet

Idag fick jag också sova, fast idag var det för att vicke tog hand om malin. Jag vaknade vid nio o då kollade jag på sommarlov 09. Sen åkte vicke o malin med farmor o farfar o badade men jag följde inte med för jag hade ingen lust. När dom hade badat klart så hämtade dom upp mig och vi åkte till dom. Där åt jag pizza som lunch. Sen kollade jag på ca. 5 hannah montana av. som jag hade spelat in. Sedan åkte vi hem. Då kollade jag på wc. Sen har jag suttit vi datorn ända tills nu. Men så fort jag har bloggat klart så ska jag inte sitta mer idag. 

PS. Jag har hittat lite olika roliga typ tester. Jag kommer göra ett varje dag från och med idag:

Det här heter Tre-Saker-Testet

Tre saker jag inte förstår mig på: hur man kan VILJA vara en i mängden, html koder, hur man kan vara höjd-rädd xP
Tre saker som finns på mitt skrivbord/bordet: min dator, min tv, massor med pennor (bläck, blyerts, färg mm!)
Tre saker jag gör just nu: bloggar xP, lyssnar på musik, chattar med yoo
Tre saker jag vill göra innan jag dör: hoppa falskärm, FÅ EN HUND!!, skriva minst en låt!!
Tre saker jag kan: spela piano, spela guitarr, gö många gymnastiska saker på min stutsmatta
Tre saker jag inte kan: skriva låtar, sjunga ='( o gö flickis o salto =(
Tre saker jag tycker att du ska lyssna på: MILEY CYRUS, BRITNEY SPEARS o AVRIL LAVIGNE xP
Tre saker jag skulle vilja lära mig: gö flickis o salto, skriva låtar, sjunga
Tre favoriträtter: typ chilli corn carne, kykling med söt sur sås o stinas kykling xP

He Could Be The One <33333

Idag fick jag sova. till nio. Jag blev chockad (vet inte om det stavas så) när jag vaknade och såg att klockan var 9. Då väckte jag malin och vi åt frukost till sommarlov 09. Efter det så hämtade farmor o farfar oss och vi åkte och badade. Det var jätte kul jag lärde mig att dyka ner utan att anstränga mig ett dugg (från att man simmar alltså). Ca. 13 åkte vi hem till farmor o farfar. Då åt vi mat, köttbullar o pulvermos. Sen kollade jag på tv, kim possibel (stavning) o hannah montana. Därefter skutsade farfar hem oss. Då kollade jag på wc. Efter det har jag varit vid datorn ända tills nu. Och jag har bl.a. lyssnat på den här as bra låten:
Och så har jag kollat på den här ASSS bra episoden av hannah montana 3:
He Could Be The One
Part 1
Part 2
Part 3
Part 4
Part 5
Part 6
Part 7
Jag älskar den episoden!!! <3

nya cyklop <3

Idag väckte malin mig 7 som vanligt. Sen duschade jag medans malin lekte i sitt rum. Sen satt jag men min dator i knät vid tv tills det var sommarlov 09. Då kollade jag på det. Efter det hämtade farmor o farfar mig o malin. På vägen till dom köpte vi ett par nya cyklop. Väl hemma hoss dom åt vi lunch. Sen var jag vil dator resten av tiden tills vi åkte hem ca. halv 16.
Hemma kollade jag på wc. Sen va jag vid datorn resten av efter middan. Det låter som att jag har varit jätte mycket vid datorn men det e inte så jätte mycket iallafall inte imot vad jag gör vissa andra dagar. 
Nu kollar jag på morden i midsommer.

jag älskar dig malin! (min lillasyrra)

Hej. Idag väckte malin mig vid 7 ='( Då ville hon "dessbättre" (man brukar säja dessvärre xP)typ lägga sig i min säng o sova, inte för att hon somnade då men det blev iallafall lite lättare för mig att sova, inte för att jag somnade heller då men xP
Sen gick vi upp vid halv 9 o började kolla på tv. Efter sommarlov09 kom farmor o farfar och hämtade oss (vicke, malin o jag) för vi hade bestämt att vi skulle till det där leklandet som vicke o jag var på för nån vecka sen, efter som att det regnade så mycket idag. Och jag gick ju runt med malin o "lekte" med henne. 
I den stora klätterställningen så fans det bl.a. två rutchekanor (nu skiter jag i stavningen xP) som var ganska lika bara att den ena var typ dubbelt så stor som den andra. Och först så åkte vi den stora och då tyckte malin att den var lite läskig, så då åkte vi den lilla. Och den gillade hon, men nästa gång vi åkte den stora så gillade hon den och ville åka den igen och det dåliga med den var att för att komma till den var man tvungen att gå en lång omväg och där var det dessutom VÄLDIGT låkt i tak så jag fick krypa och det var SÅÅ jobbigt!!! 
Efter typ två timmar var jag typ HELT (och man betalar för tre timmar) så då köpte farmor o farfar varsin glass till dom själva o malin och varsin pommes till vicke o mig. Därefter lekte vi lite till innan vi åkte hem till farmor o farfar. Där åt vi lunch, pulvermos o fiskoinnar, sen satt jag vid datorn och typ spelade bubble trubble tills det var wc. Och efter det hämtade pappa hem oss. När vi kom hem så började jag på att städa ur en låda i mitt rum. Och när jag hade plockat ut allt så var det kvällsmat. Och efter kvällsmaten städade jag toalleten (för för det fick jag 10 kr). Där efter gjorde jag lite olika saker på datorn tills klockan blev så sent att jag blev tvungen att blogga för att hinna med det och nu är allt som var i lådan ut laggt i hela mitt rum =( så nu måste jag fortsätta imorrn.

Kaleido Star <3

Idag har jag, vicke, mamma o malin jobbat i trädgården nästa hela dagen. Det är därför att vi ska på semester i två teckor om två veckor o då vill vicke o jag ha lite "resepengar" med oss. Så vi har kommit överens med mamma o pappa att vi ska få ett vist antal pengar om vi gör vissa saker hemma. Bl.a. få vi 50 kr/h av att jobba i trädgården och så får vi 50 kr per gång vi veckostädar mm. Så idag jobbade vi i tre timmar och känade ihop 150 kr var. När dom tre timmarna hade gått så skulle vicke på nån fotbolls grej så då slutade jag med. Då gick jag upp och kollade på kaleido star istället. Och gissa vad, jag kollade klart på dom sista av. av båda sesongerna så nu har jag kollat på alla av. Det hade jag visserligen redan gjort innan, alltså jag kollade på alla av. när det gick på tv:n förra gången, men det var så länge sen så jag ville kolla på dom igen. Och alltså det är verkligen en av dom bästa serierna i världen tycker jag. Det här kommer låta lite töntigt men den serien ger mig hopp, hopp om att allt kan bli bättre och att min dröm kanske kan bli san. 
När jag hade kollat klart på det var klockan nått med 20. Då damsög jag hela neder våningen, för vicke hade igentligen samlat ihop 10 kr mer än mig xP
Nu bloggar jag, sen ska jag städa mitt rum och sen SKA jag sova. För malin somnade tidigt idag så jag har en känsla av att hon kommer at vakna tidigt TIDIGT imorrn!!
PS. Jag längtar redan tillbaka till skolan fastän att jag egentligen inte trivs så bra, elr föresten det kanske jag gör? =O. Men iallafall det e p.g.a. kaleido star, och det tänker jag inte förklara, det får för alltid bli min hemlighet xP

Kaleido Star <3

Idag vaknade jag typ jätte sen. Då satte jag mig vid datorn och kollade på kaleido star. Sen gjorde jag liksom det hela dan =/ För utom när jag åt lunch o typ fikade. Så det finns liksom inte så mycket att skriva xP

Mycke dator idag!

Idag väckte malin mig klockan 7. Då fick jag henne att kolla på bollibompa igen så att jag kunde sova (fast jag somnade liksom aldrig). Sen klockan 9 kollade vi på sommarlov  09. Efter det kom farmor och hämtade malin men jag ville vara hemma idag. Därefter satte jag mig på balkongen och var vid datorn tills vicke kom hem från nån fotbolls grej, ca. halv 12. Då cyklade vi till mcdonalds. Där fick vi två rosa glas xP På vägen hem handlade vi, chips, coca cola och en frida tidning. Sen från att vi kom hem till att typ resten av familjen kom hem vid 18 så var jag lite till vid datorn. Sen hade vi lite fredas mys. Och nu vid halv 23 sitter jag här och bloggar. Och det är nåra galningar som har en fest här nån stans inärheten men JÄTTE hög musik och typ karioke elr nått som låter ända in hit, och det är JÄTTE störande!!!!


Såå snygg platttång!!!

Tja. Idag väckte malin mig redan 7, åhhhhh!! Som tur var gick hon med på att va i mitt rum o kolla på bolibompa en stund då så att jag fick sova lite. Sen så gorde jag mig iordning och vi gick ner och kollade på sommarlov 09. Efter det så hämtade farmor o farfar upp oss och vi åkte till badet (om ni undrar varför jag inte säjer vad det är för bad så är det för att då kan man lista ut från vilken stad jag kommer och det får jag inte säja xP, fast jag kanske säjer det snart iallafall). Där mötte vi Yo, vi hade bestämmt att vi skulle träffas där xP Sen badade vi till 13 då köpte vi varsin slash o en chips påse. Sen åkte vi hem till mig. Då åt vi pirog. Efter det gjorde vi lite olika saker, stutsade, hade vatten krig o va inne lite på datorn. Sen runt 21. Då satte jag mig ute vid datorn och då blev jag bl.a. medlem på den här sidan:
Det är en sida som är 100 % GRATIS!! Där samlar man poäng och så får man presentkort och biobiljetter. Klicka bara på bilden och bli medlem. 
Och så hittade jag den här:
Den finns att köpa hos eleven.se. Ja tycker den rosa är skit snygg! 
Nano-serien från Vidal Sassoon har plattor av keramik & tourmaline vilka hjälper till att bevara hårets färgintensitet samtidigt som du får en superglansig finish. Plattången är endast 2 cm tunn! Plattången värms upp snabbt och kan ställas in på en temperatur som passar just ditt hår Maxtemperatur är 200 grader. 
Pris: 
399:- hos Eleven 
395:- hos Halens

Just det jag bara SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ måste ha dom här fyra sakerna:
xP Och platttången då förståss xP


Jordgubbar <333333333

Idag kom pappa upp med malin till min säng när han gick. Och såklart kunde hon inte sova så jag fick följa med henne ner och kolla på tv. Efter SLM kom farmor. Då åkte hon o malin och handlade jordgubbar medans jag dushade.Därefter åkte vi hem till dom. Då åt vi lunch. Sedan gjorde vi lite olika saker under efter middan. Bl.a. gjorde slash, men jag orkar inte gå in på det xP Kl. halv 16 kom pappa och hämtade oss. När vi kom hem kollade jag på WC. Sen gjorde jag lite annat och nu bloggar jag och kollar på Miss Marple.
Just det efter lunchen åt jag typ 1 liter jordgubbar!! xP

RSS 2.0