The Twilight Saga: eclipse!!!

Idag började ja med att kolla på några bh av. sen åt ja lunch. Därefter gjorde ja mig iordning för att åka och se eclispe med ella. Och ja säger som ja sa efter new moon. DEN SÖÖG!!! Asså hur tänker man!!?!??!?!??!? vi börjar med problem 1. Dialogerna, Dom har tagit en mening från varje viktig dialog/scen i boken och lagt in den på helt fel ställe i filmen plus att dom desutom har försökt att göra något komiskt av den vilket bara gör scenen pinsam!!! Problem nr. 2. SKÅDESPELARNA!!! Jag tillhör inte Jake-teamet men VA FANN TÄNKTE MAN NÄR MAN VALDE KRISTEN O ROBERT till edward o bella karaktärerna!??!?! Visst utseende mässigt e dom KANSKE lämpliga men alltså GUD!!! Robert är alldeles för osäker och Kristen är alldeles för säker. Edward ska vara helt fast vid allt han gör man ska se skilldnad/veta när han är osäker, ledsen, arg elr glad, rädd elr lycklig osv. Robert spelar honom lika osäker hela tiden!!!

Och bella SKA vara osäker, klumpig och så. Kristen är ALLDELES för säker!!! Och när vi ändå är inne på kristen: DRA ÅR HEL**** MED PERUKEN, DET SER F** STÖRT UT!!! Ja sa att jag inte tillhörde Jake-teamet i böckera, men i filmerna ... DÄR FÅR DU MIN RÖST TAYLOR!!!

Och tillsist problem 3. mörkheten i filmen. Visst böckerna är mörka på ett visst sätt men APSOLUT inte SÅÅ mörka!!!

Jag ÄLSKAR, ÄLSKAR, ÄLSKAR twilight böckerna. Men vem faan valde regisör till filmerna!!! Ingen av dom hitils tre har gjort nått särskillt bra jobb men den här sista tog nog f** priset!!! Hoppas verkligen att det blir bra regisörer till dom återstående två filmerna...


Beverly Hills, 90210 4x20 ;P

Beverly hills, 90210 hela dagen idag igen förutom runt lunch då ja hämtade mina glasögon. Och ja har fortfarande inte vant mig vid den nya skärpan xD Imorrn blir det eclipse med ella. JIPPY!!!


Ännu mer Brenda & Dylan!!! <333 (även fast "dom" e "finito" xP) haha

Idag har ja suttit vid datorn hela dagen igen. Fast ja har inte riktigt kollat på beverly hills hela dagen. Jag började med att kolla klart på säsong 2 sen när ja skulle börja på säsong 3 så upptäckt ja att den inte fanns någon stans, iallafall inte på nått ställe som ja vet, så jag fick läsa mig till så mycket ja kunde, vad som hände och så gick ja vidare till säsong 4. Nu e ja på ep. 7. Det går värkligen GRYMT trögt med megavideo!!!

Jag hade tänkt att lägga upp dom sista delarna av brenda o dylan scenerna men ja orkar bara inte nu xP hihi så det blir en bild på mitt älskade par istället - för ja har inte slutat att älska dom (dom TILLSAMMANS xD) bara för att dom typ har slutat älska varan xP hehe:


Mer Beverly Hills!!! <333

Hela den här dagen gick åt till beverly hills igen =/ Ja vet ja borde vara ute o njuta av sommaren men det e bara så tråkigt att ja helre stannar hemma. Men imorrn kommer förhoppnings vis mina glas så då blir ja väl ute lite iallafall...

Här kommer några till delar av brenda o dylan scenerna...


Brenda och Dylan!!! <333

Idag har jag suttit och kollat på bh 90210 hela dagen igen xD haha men det e bara SÅÅ bra. Fast ja har typ haft svårt att andas pga att brenda o dylan inte har varit "broken up" hela dagen xD hihi men nu e allt löst (2x11), iallafall just nu ;D Här kommer några brenda och dylan scener till...

Okej kanske inte bara några scener till ;P


Glad Midsommar!!! <3

När vi väl kom iväg med båten igår var klockan ganska mycket. Det tog väldigt lång tid att komma ut till dit vi skulle för vi hade motvind så vi fick åka med våran motor ut. När vi tillsist kom till ön vi hade tänkt vara på på hade typ solen nästan redan gått ner så vi åt kvällsmat lite snabbt (och ja tog ett snabb dopp) sen åkte vi ut till båten igen. Men då kom det jätte stora vågor så vi bestämde oss för att åka in till en gästhamn på ön vi skulle va på idag.

Imorske vaknade jag super tidigt, kl. 4. Då läste ja lite, lärde mig lite knopar av pappa. Sen åt vi frukost. Och ca. 8 gick ja o la mig igen. Jag vaknade igen kl. 11. Då badade vi på den stranden. Där var det väldigt fin botten o så men det va lite kalt. Efter det tog vi en promenad båort till andra ändan på ön (och ön va ganska stor) till ett fick där. Där köpte vi strut glass och vilade ett tag. En ganska lång stund senare gick vi tillbaka. Väl tillbaka i hamnen åt vi lunch. Efter vi ville vi ha med oss några sockerkringlor hem från bageriet så då sprang vicke o ja tillbaka till cafeét igen xD och köpte det medans dom andra gjorde iordning för att vi skulle ge oss av. När vi kom tillbaka var det jätte varmt så då tog vicke o ja ett snabbt dopp från bryggan. Sen började vi åka hem åt. Vi började med att segla. Men vi hade mot vind igen så vi fick kryssa. Det var första gången ja seglade och det var verkligetn HEMSKT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fruktansvärt alltså, bara båten lutade lite så fick ja typ panik xD När vinden avtog lite så vi kunde ta ner seglerna fortsatte vi med bara motorn. Men då var det jätte stora vågor så då satt vicke o ja där fram och doppade fötterna resten av den 3h långa resan (asså det var 3 h kvar efter att vi hade seglat). Det var skit kul för ivanliga fall så når man inte ner till vattnet om man sitter där fram men när det var så stora vågor så gjorde man det. Vi tillbaka i våran hamn ca. havl 23 =/ haha. Då skyndade vi oss att packa in det vi skulle ha med oss i bilen och fixa iordning båten. På vägen hem stannade vi och köpte chips xD Väl hemmasatte ja mig med chips o cola o fortsatte kolla på beverly hills, 90210 där ja slutade innan vi åkte igår. Nu e ja på av. 1x22...

Det blev inget midsommarfirande xD men här kommer en liten midsommarbild...


Ut me båten =/

Idag har ja suttit vid datorn fram till nu. Mina glas har inte kommit men mina skor o mitt halsband som ja beställde från nelly kom idag xD Det gick väldigt fort!!! haha, men det e ju bara bra =) Nu ska vi tydligen snart åka ut med båten och sova över i den (i vattnet den här gången xP haha) fast ja är verkligen inte sugen på det idag!!! -_- Men men ja vågar inte sova hemma helt själv heller ;P så ja antar att ja inte har ett val =/ Här kommer några av mina favo "Brylan" scener...

 


Brenda och Dylan!!! <333

Idag har ja suttit vid datorn o kollat på beverly hills nästan hela dagen. Förutom runt lunch när pappa o ja åkte o gjorde en syndundersökning. Min syn hade blivit ganska mycket sämre, men det viste ja redan för ja ser typ inget med dom här glasögonen. Vi bestälde bara glas den här gången, så dom kanske kommer imorrn xD När vi kom hem beställte vi också ett par skor o några halsband från nelly =) haha. Dom här...

Men dom där tänker ja inte räkna som dagens bild för idag vill ja VERKLIGEN ha en bild på Brenda och Dylan <333


Undrar hur ja hamnade uppe i en mast på en båt ?! Ne igentligen inte med det e en lång historia...

Igår kunde jag inte blogga (jag kommer till varför sen) så jag bloggar för igår idag xP

Förmidan va lugn som vanligt (kommer inte ihåg va jag gjorde xP). Men hur som helst på efter middagen åkte ja med pappa, farmor o farfar till våran båt (som pappa hade lagt i tidigare på morgonen) för att masta den. När vi kom till kranen (den man mastar med ;D) så var det en annan båt där. En mycket större segelbåt än våran. Och den hade två mastar. Dom hade fått upp den ena men skulle precis börja med den andra. Vi tänkte att det väl inte kunde ta så lång tid så vi ställde oss ikö. Jag låg på båten o solade medan dom andra hjälpte gubbarna med den andra båten. Efter en stund gick farmor o jag och köpte glass. När vi kom tillbaka hade dom fått upp masten och satt fast den men då började problemet. Dom fick inte loss kranen xD När dom hade stått och pillat en bra stund men ändå inte fick ner den så började dom försöka hissa upp en av killarna/gubbarna i masten men när dom insåg att det inte gick så erbjöd pappa att dom kunde hissa upp mig (och ja sa inte emot ja tyckte bara det va kul =). När dom tillsist förstog att det var sista lösningen så sa en av gubbarna "okej då men ja vill ha ALLA killar som kan stå upp här o hålla i".

Ptt jag o pappa behövde ingen hjälp det slutade med att pappa hissade upp mig själv och att ja fixade det som hade fastnat på ett kik ;P När ja kom ner gav han som fömodligen ägde båten mest (typ xD) mig 40:- och typ muttrade ;P haha fast det gjorde inte mig nått för det va skit kul. Och nu kan ja typ reta honom lite varje gång vi möts på sjön xD haha.

Efter det kom den dåliga delen, den som gjorde att ja inte kunde blogga. Jag fick migrän.


Idag åkte resten av familjen ut med båten hela dagen men ja orkade inte följa med så ja har suttit uppe på mitt rum och kollat på beverly hills 90210 hela dagen. Jag har inte kommit så där jätte långt (bara till episode 9 på season 1) för där ja kollar finns den bara i megavideo. Och ni som kollar på sånt vet att då gåre bara o kolla drygt en timma itaget xD Man hinner knapt me ett av. i taget ;P haha men jaja det e iallafall bättre än att det inte går att kolla alls.

Här sitter ja uppe i masten:


Ned's Declassified ;P

Idag har jag kollat på ned's declassified nästan hela dan, bara för att det e det ända som har gott på nikelodeon ;P. Undantagen har varit före lunch då jag lämnade malin på ett barnkalas och en stund på eftermiddan när ja var ute och målade. Nu ska ja gå ut och sova i båten XP HAHAHHA det e bara för att det såg så mysigt ut xD hihihi...


Det Kungliga Bröllopet!!!

Idag har jag suttit större delen av dagen och kollat på bröllopet och allt annat runt om kring det. Nyss smälte ja framför tv:n när ja lyssnade på prins Daniels tal xD Det va riktigt fint!!! =)

Den ända gången ja tog en pause från bröllopet var efter lunch då pappa o ja cyklade upp och köpte biljetter till eclipse premiären till ella o mig xD Då blev ja också medlem i bio klubben xP haha.

Idag blir såklart bilderna bilder på Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel xD

(Ursäkta att det är så dåliga bilder men ja orkade inte leta efter bilder så ja tog dom från videosar på svt xP)


Nya skor och en ny båt xD

Dagen har varit lugn som vanligt. Men efter lunch så åkte ja upp på stan o köpte dom där SKIT snygga skorna från din sko som ja visade tidigare idag. Efter det köpte pappa en segel båt xD På kvällen satt vi och kollade på den där brölloms konserten...

Här är våran nya båt:


Jag bara ÄLSKAR den här skon!!! <333

499:- från Din Sko!!!

Miley Cyrus har dom hör skorna som är nästan likadana xD:

För ca. 6000 SEK från net-a-porter.com ;P HAHAH

Hon andvänder dom t.ex. här:

 


Internätt Kläder <333 ;P

Idag har jag suttit hela dagen och kollat på kläder på internätt xP Här kommer byxor och shorts som jag har hittat (alla från singer22), det ända problemet med dom är att dom flesta kostar över 1000 kr :'(

(det kommer förhoppningsvis mer fixade bilder imorrn elr nån annan dag)


Can't Be Tamed av. Miley Cyrus!!! <333

Idag har jag istortsett suttit hela dagen och "laddat ner" (fast inte öndå inte laddat ner, mer "fixat") hela miley cyrus nya skiva, can't be tamed. Och asså jag säger bara: DEN ÄGER!!! <333


KORT natt hos hanna xD xP ;P

Jag skrev ju aldrig om kvällen igår så jag skriver om hela övernattningen idag istället xD haha

När alla hade kommit och lagt upp sina saker på hannas rum så hoppade vi studsmatta lite. Sen spelade vi rund-pingis jätte länge xD ja gick till final typ två gånger men ja vann aldrig ;P Efter det började vi laga maten (tacos). Det tog ett tag, haha, för det va lite rörigt med 6 tjejer i ett kök xD Men tillslut blev vi klara. Efter att vi hade ätit klar hade vi fem kamp. Den första grenen var det där när man ska ta upp ett äpple ur en hink med vatten med munnen. Den vann det andra laget. Nästa gren var att man skulle hitta saker i hannas trädgår i alla regnbågens färger och sen lägga dom iordning. Den vann det andra laget också xP Sen körde vi kubb fast bara själva "träffa kungen delen". Den vann också andra laget hihi, mitt lag sög, sorry tjejer ;P Den 4 grenen var irländskjulafton. Den grenen vann faktiskt vi =) Och den sista grenen var typ att hannas mamma hade två lådor som hon hade stoppat ner en sak var i. Och så skulle alla i laget känna i båda lådorna och sen gissa vad det var i. Där gissade båda lagen rätt på båda, det var en kiwie (stavningen ja vet ;D) i den ena och ett lim stift i den andra. Efter det åt vi efterrätten. Det var att vi fixade iordning en massa frukter på ett fat (bl.a. jordgubbar, äppelbitar, vattenmilon, banan mm) och sen hade vi smält choklad och grädde och doppade det i. Plus att vi fick chokladpudding xP DET VAR JÄTTE GOTT!!! Och vi satt ute på en filt och åt det ;P haha. När alla var mätta tog vi en JÄTTE LÅNG promenad, under promenaden plockade bl.a. ja o matti JÄTTE stora blom-bucketter xD. Vi började gå på en väg som vi trodde att vi skulle komma runt på (asså komma tbx om vi gick tillräckligt långt)men när vi hade gott JÄTTE länge och det började vi mörkt så gick vi HELA vägen tbx igen xP haha lyckat va ;D När vi kom hem till hanna igen gick vi upp och satte på oss pyamas. Sen gick vi ut och spelade kub med hannas tvilling bror och hans kompis Erik (för dom skulle sova ute i tält hela natten) i mörkrätt xP Jag vi isamma lag som hanna, jonna o erik. Och vi ledde HELA tiden som hade typ slagit ner en när vi hade slagit ner alla deras och skulle slå ner kungen. Men vi träffade inte kungen på första försöket. Så då sa dom att reglerna sa att om dom träffade kungen när det va deras tur så skulle dom vinna även fast dom inte hade slagit ner alla våra än. Och såklart så tog dom kungen då också. Men ja vet inte riktigt om ja tycker att dom vann =/ Efter det va vi ute en lång stund till och typ sparkade runt på fotbollar o "hängde" lite. När vi tillsist gick in kollade vi på ett avsnitt av icarly innan vi började borsta tänderna o ta bort sminket o så där. När alla tillslut va klara och vi låg i våra sängar/på våra madrasser så va klockan 1, och vi somnade nog ca halv 2-2.

NÅGRA timmar senare, närmare bestämmt 2 timmar, kl. 4 (!!!) vaknade alex och väckte alla oss andra också. När vi upptäckte att klockan bara var 4 så ignorerade vi alex och somnade om iallafall ;P Sen vaknade vi på riktigt runt klockan 9. Då gick vi upp och skulle äta frukost. Men då ville alla ha pankakor så då höll vi på i nån timma o bara letade efter ett pankaksresept. När vi till slut va klara med pankakorna så va iallafall ja DÖ hungrig!!! xP Efter frukosten låg vi typ ute i solen och solade resten av dan fram till 15. Då åt vi hamburgare. Därefter kom pappa o hämtade mig (och alex som åkte me oss hem). Väl hemma kollade ja på lite avsnitt av icarly ;P Elr tja FÖRSÖKTE men dom avsnitten som ja ville se fans inte!!! Som t.ex. dom som handlar om carly o freddie. Den har ja gjort fram till nu. Elr fram till jag började skriva det här inlägget vilket var för ca. ... EN HALV TIMMMA SEN!!! ;P haha...


Under våran långa promenad tog Ella JÄTTE många bilder. Och hon sa att hon skulle skicka dom till mej, men hon har inte gjort det än men vi får väl se om hon gör det då lägger ja kanske upp nårga av dom här på bloggen. Men idag får det bli en iCarly bild xP

ÅHHH JAG BARA ÄLSKAR FREDDIE!!! (och alltså jag menar karaktären freddie inte skådespelaren xP)


Sova hos Hanna =)

Idag på förmiddagen har ja hjälpt pappa o flytta ved xD För imorrske fick vi ett lass ved ;P haha

Efter lunchen började ja göra mig iordning för snart ska ja åka till hanna. För alla "vi" ska sova över hos henne. Jag skriver om det imorrn xP

Här kommer en bild som ja tog förra sommaren :)


Lugn vanlig dag på sommarlovet xP

Idag satt ja hela förmiddagen och kollade på mtv movie awards xD Och på efter middagen sprang jag med mamma xD Efter det var jag helt slut resten av kvällen, haha. Nu sitter ja o kollar på hairspray...


Spel hela dan xP

Idag har jag suttit och spelat spel (asså som monopol o sånt) med vicke hela dagen xD Nu sitter ja o kollar på En prinsessas dagbok med pappa.

Här kommer några snygga skor från sko punkten:


första fredan på sommarlovet <3 ;P

Hela förmiddan idag satt ja o läste om olika gymnasium xD ja vet att det e ett tag kvar. Men ja hade VÄRLDENS västra fröm om att det va sista dagen att bestämma vilket gymnasium man skulle gå och att ja inte kunde välja xD haha. Efter lunch kom hedvig hit. Och hela kvällen satt pappa o ja o spelade monopol. Tillslut efter typ 4-5 timmars spel så vann pappa ;P haha...

Två av mina viktigaste saker i livet:
(och ja menar inte handen även fast den e en viktig del av mitt liv den me ;P)


Dear John!!! <333

Idag har jag suttit och kollat på Dear John HELA dagen!!! Om och om igen. Den e så JÄVLA BRA!!! (fast ja undrar bara en sak: dör alltid pappan i nicholas sparks böcker?!?!)

Så idag blir det en hög me bilder från dagens film xD


SOMMARLOV!!! <3

Idag gick ja upp vid 7 xD och började fixa mig inför skolavslutningen. Det tog en hel timma xP

Runt 9 körde farmor mig till parken där vi har skolavslutningen varje år.

Själva skolavslutningen tog ca. en timme. Och det va lite sorgligt för det va sista dagen för våran rektor.

TACK KJELL DU HAR VARIT EN BRA REKTOR!!! <3

När det va klart gick vi (mamma, vicke, malin o selma o ja) upp på stan och åt på mcdonalds.

När vi kom hem satte ja mig vid datorn och kollade på lite filmer. Bl.a. Beauty & the briefcase och lite av dear john...

Det e istortsett allt ja har gjort fram till nu. Ne just det ja har lärt mig hurtful på piano också xD


Nu kommer äntligen lite bilder på skolavslutnings klänningen (och skorna får vi inte glömma xD). Jag har velat hålla det hemligt fram till nu och det har ja ju faktist lyckats med också =)

(jag hade satt ihop dom på riktigt i photoshop o så men det vart fel och ja orkar inte göra om det så det får bli så här nu xD)


Sista dagen i skolan (asså i själva skol huset ;P)

Idag var det städdag/klassdag. Så vi började med att städa xD När vi var klara med det kollade vi på happy feet. Den SÖG om ja får säga vad jag tyckte!!! ;P

Efter det åt vi lunch och sen åkte hela klassen och spelade minigolf. Jag vann xP haha

När jag kom hem gjorde jag klart min del av staketet (iallafall själva tvättningen, sen äre bara att måla det kvar) klart. Och sen satte ja mig och började kolla på elefant prinsessan xD Jag kollade på svt play så jag kunde bara se från av. 16 men ja ska försöka se början nån annanstans. Iallafall så gjorde ja det fram till nu typ och nu e ja på av. 24.


Här kommer lite bilder från dagens serie:


Två Dar Kvar Till Skolavslutningen!!! <3

Idag vare då dags för den här lite speciella dagen i skolan.

På morgonen åkte ja till alex tidigt xD Så att vi kunde sminka oss till sammans (xD det var ganska bra fast ja orkade inte ha det hela dan så det blir inget kort på det xP). När det blev dags att åka till skolan kom pappa och hämtade oss (och tårtan xD).

Det första vi gjorde på skolan va att hela skolan gick till en fotbollsplan inärheten av skolan för att se på när 9:orna mötte lärarna i en fotbollsmatch.

Efter det när alla kom tillbaka till skolan så fick dom som ville uppträda inför skolan. Det höll på till ca. 12. Då åt vi lunch. Efter lunchen fick man "mingla" runt och kolla på alla tårtor och rösta på den man tyckte bäst om.

Ca. 13 samlades alla utomhus. Då var det prisutdelning för utklädnings tävlingen och för tårttävlingen.

I utklädnings tävlingen gick det så här:

3:a kom två tjejer som hade klätt ut sig och målat hela kroppen brå som avatarer

2:a kom några killar som hade klätt ut sig till olje kjejker (ja vet att det inte stavas så)

Och 1:a blev en kille som hade en nalle puh dräkt xD

Därefter åt vi våra tårtor och sen slutade vi.

När jag kom hem läste ja lite sen satt ja vid datorn lite, åt kvällsmat, duschade och nyss kollade ja på kommisarie anna travis.

Nu ska jag sova...


Den här boken MÅSTE jag ha!!!

 


Alex hela dan!!!

Idag på förmidddan så läste ja ut breee tanners andra liv. Den va fan ASS bra!!!

På efter middan åkte ja till alex för att vi skulle göra en tårta till imorrn. Det e en lite rolig da på skolan då, vi har bl.a tårt tävling och så får man klä ut sig.

Vi valde att göra en hello kitty tårta. Den vart ganska bra... Ni får se bild på den imorrn.

När vi var klara med tårta så bestämmde vi att vi skulle klä ut oss till pandor imorrn. Så då fixade vi med "ögon" och smink resten av tiden ja va hos henne.

När ja kom hem började ja kolla vad ja hade för "panda" smink o kläder. Ni får se vilka kläder ja valde ut imorrn...

Nu ska ja gå o lägga mig så ja kan gå upp riktigt tidigt och åka till alex innan skolan imorrn och fixa oss.



Ännu en dag på stan xD haha

Idag väckte mamma mig klockan 8 för vi skulle upp på stan klockan tio.

När klockan väl va tio så va vi på stan. Vi skulle va där prick då för om man visade upp ett sms på åhlens då så fick man köpa den nya twilight boken (bree tenners andra liv) för bara 90 kr tror ja det va.

När vi hade köpt den så gick vi vidare till en hel del andra affärer. Bl.a. hm. Där köpte jag bl.a. ett paket armband, några hår nålar och rosa nagelack. Innan vi gick hem (ca. runt lunch) gick ja tbx till åhleens och köpte en ass snygg hand väcka xP (den på bilden längre ner ;P).

När vi kom hem började ja läsa boken och det har ja nu gjort nästan ända fram till nu. Och av 166 sidor har ja nu läst ca. 111 xP haha. Det e faktiskt ganska bra gjort för att vara ja XD

Här kommer en bild me bl.a. äskan och arm banden ja hat köpt idag (och ja ja vet den e dålig men klockan e faktiskt 23, JAG E TRÖTT!!! ;D haha):


Studenten för många men inte för mig inte!!! xP

Dom första två so lektionerna idag va lugna vi gjorde inte på mycket.

Sen på matten lekte vi bokstavs leken IGEN det va 3:e gången -_- Det va kul första gången men tredje... nja.

Efter lunchen så gick nästan alla från "mitt gäng" till student festen. Så då vart det bara ja o jonna kvar. Och på no:n är inte vi i samma grupp. Men det ända ja gjorde på no:n va att städa i en kvart sen slutade vi. Då gick ja upp o va med i jonnas grupp några minuter innan dom också slutade xD

Och pga. att no:n va så kort så slutade vi typ en halv timma tidigare en vanligt fast jonna o ja orkade inte cykla hem så vi va ändå kvart på skolan tills vi skulle ha slutat o lite till xD

När jag till sist cyklade hem så tog det väldigt länge att komma hem för det GICK verkligen inte att cykla på stan pga alla studenter o student trakrorer mm. Så ja fick typ gå as sakta över hela stan. Men när ja tillsist kom hem satt ja vid datorn en stund. Den fick ja jobb av mamma o pappa att blosa av stacketet med högtrycks tvätten. Ja vart inte riktigt klar men klockan halv åtta gick ja iallafall in o duschade. Då va ja RIKTIGT lerig o gräsig o blöt xP haha.

Kl. 20 kollade ja på talang. Fan va sämst att hon vann. Ja hoppades på cirkus apan!!! <3 xP


Nu till dagens kläder. Idag har jag haft på min det på bilden nedan + en stor svart munk jacka xP haha. Och JA JAG VET det är väldigt svart o framför allt varmt o så men det va inte meningen att det skulle bli så xP


Marknadsafton xD

Idag på eget arbetet så städade ja ur min låda. JAG HAR KNAPPT NÅTT KVAR ALLS XP

Sen på no:n gjorde jag verkligen INGENTING XD haha.

Efter lunchen på dansen dansade vi värsta SJUKA afrika dansen. Fatta hur jobbig den va xD

Sen på franskan gjorde jag INGENTING IGEN XD haha.

Sista lektionen var musik. Då lekte vi lekar xD

Efter det åkte jag, alex, hanna och ella upp på stan till marknads afton. Där gick vi JÄTTE LÄNGE. Och jag köpte bl.a. sakerna på bilden nedan, en godis typ "slang", en slash och en munk, MUMS!!! <3

Jag va inte hemma förän ca. 18. Då tog jag det bara lugnt och åt lite jordgubbar :)


Lång tur på stan (de tyckte iallafall mamma, hon hatar att shoppa xP)

Idag var det jätte kul på musiken för då hade vi kerstin xP. Så då lekte vi bokstavsleken xD (hon säger en bokstav vi sjunger sång på den bokstaven ;P). Men sen hade vi ett långt so pass med andrers DET SÖG!!!

Efter lunchen hade vi gympa. Första delen av den lektionen körde vi flaggan. Andra delen körde hela klassen dunken. DET VA ASSSSSSSSSS VARMT!!!

På vägen hem stannade jag på stan där ja mötte mamma . Jag handlade as mycket. Först och främs handlade jag en bok på bokia, sen handlade ja ett par peac-örhängen (ja vet att det inte stavas så men xD ja e trött) på jc. Därefter handlade jag en bh, ett packet med tre par svarta tights och ett typ linne på hm och tillsist handlade jag dom svart-blommiga tightsen som jag visade på bilden för två dagarsen på gina. Här e "linnet" och tightsen:

Imorrn kanske ja ska köpa ett till sånt där linne fast i en annan färg xD för det va så finnt ;P

När vi kom hem följde ja med pappa o kollade på en segel-båt för nu ska han tydligen köpa en sån -_- jag gillar inte segelbåtar, dom bara välter ='( haha


SOLEN!!! <3

Idag har vi typ haft en "chill dag". För på både bilden o matten va vi ute. Och på musiken kollade vi på film ;P (Sista delen av The Commitmens, haha). När ja kom hem började ja leka lite med några bilder på mig. Här kommer dagens out fitt:

Lack-tights från Were It, Svart och grått linne från gina o väska från åhleens ;P


RSS 2.0