Kul idrottslektion för en gångskull! xD

Morgonen var som vanligt förutom att mamma, pappa, malin o alice var lediga så alla var hemma på morgonen.
Första lektionen var svenska, då övade vi lite på sökläsning. Därefter var det idrott, då lekte vi en jätte kul lek. Som påminde lite om brännboll, men jag orkar inte förklara mer xP
Sen var det engelska, då gjorde vi lite uppgifter om en text som vi hade läst tidigare. Efter det var det lunch. Det blev nån konstig brun kyklinggryta som sån JÄTTE slämmig ut. Fast den var ganska god xP
Efter det var det matte. Då räknade vi i boken och jag gjorde en hel sida xD
Därefter avr det NO. Och det var SÅÅÅÅÅ tråkigt vi fick typ läsa HELA lektionen. I rasten efter NO:n kom mamma, pappa, malin o alice för dom skulle hämta vicke. Så då fick jag frama Alice xDxDxDxDxD <33333333
Sista lektionen var svenska då typ övade vi på djupläsning.
När jag kom hem kollade jag på winx club. Därefter åt vi kvällsmat, falukorv med mos.
Därefter va ja lite med alice och sen kollade jag på bollibompa (me malin xD) och avatar.
Sen dess har ja suttit här vid datorn och typ spelat bubble trubble.
Just det xP idag fick pappa sin iphone, och asså han kan inte göra NÅTT annat än att sitta och "pilla" på den xD

Älskar Alice! <3333333

När alla hade ätit frukost tog vi en LÅÅÅNG promenad. 
När vi kom hem åt vi lunch.
Hela eftermiddan va ja me hedwig o hulken.

ÄLSKAR ALICE!!! <3333333333

ALICE!!! <333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333

Imorse vaknade jag vid 7 då gick jag ner och va med alice en stund sen åt jag frukost och tog hand och henne lite till. Sen åkte vi till nån fotbollsplan, där vicke skulle spela match. Men det blåste så mycket så mamma, ja o alice satt mest i bilen. På vägen hem därifrån åt vi på mcdonalds. Sedan resten av efter middan åkte pappa o jag runt och kollade på barnvagnar. Och vid 17 kom vi hem och då hade vi köpt en barnvagn. När jag hade "varit" med alice en stund åkte vi iväg och handlade pizza. När vi hade ätit upp den monterade vi ihop stjelsängen. Sedan läste jag en godnattsaga för malin och nu bloggar jag.

ALICE FÖDDES IDAG!!!!

Morgonen var som vanligt bara att vi hade ca. en timmas sovmorgon.
Dom första två lektionerna var SO. Och hela lektionerna pratade våran lärare. Och det ända viktiga han fick fram var lite saker om jordens gradnät. Efter dom två lektionerna var det matte. Då fick halva klassten spela ett spel halva lektionen och resten av lektionen fick dom räkna i boken, och den andra helften gjorde tvärt om. Sen var det lunch och det var nån skink och potatis gratäng. På lunch rasten cyklade vi och handlide lite godis. Sen var det ett kort NO pass. Då exprementerade vi lite med olika kolväten och alkoholer. Sedan slutade vi.
Vickes och min gamla skola ligger på väg hem till oss från varan nuvarande skola. Och när vi kom dit så träffade vi på farmor, farfar och malin. Och dom berättade att vi hade fått en lillasyster. Men att vi inte fick åka och hälsa på p.g.a. nått med svininfluensan. Så vi åkte hem till ff. Och nu är vi fortfarande här (hos ff) och vi tror att mamma, pappa o Alice kommer hem nån gång vid 20-21. Så vi får vänta ett tag till.

Slutet av Legend of the Seeker, LITE ur flippat!!!

Morgonen var som vanligt.
Det första vi gjorde i skolan var att vi hade klassråd. Sedan gjorde vi lite andra saker ett tag. Sedan var det rast. Då åkte jag, jonna, alex, ella, matti, hanna till en kjosk en bit bortfrån skolan.
Därefter var det NO. Då fick vi typ en låda som våran lärare hade lagt saker i och så skulle vi gissa vad det var innuti (utan att öppna den). Sen var det lunch, kyckling klubbor med potatis. Sen var det min första dans lektion. Då pratade läraren typ hela lektionen så det blev ingen dans men det blir det nästa vecka. Därefter var det franska, då höll vi på med skolfraser.
Sedan var det musik, då fortsatte vi med det där arbetet vi startade i tisdags. Sen slutade vi äntligen.
Väl hemma kollade jag klart på dom sista avsnitten av legend of the seeker, nu e det bara att vänta på sesong 2 xP
För en stund sen läste jag en saga för malin (när hon skulle sova, xP ja behöver öva på högläsning xP). Efter att jag har bloggat vet ja inte riktigt vad jag ska göra.

SEN LUNCH!!! ='(

Jag glömde skriva igår:

Morgonen var som vanligt. Första lektionen var svenska. Då övade vi på högläsning. Sen var det bil då på började vi att göra ett kolach (stavas säkert inte så) över oss själva. Därefter var det matte då jobbade vi i boken. Sen var det musik då fick vi typ öva på att transponera en låt till en annan tonart. Därefter var det lunch och då jag det korvstråganoff och ris. Efter lunchen var det engelska då läste vi en text (på engelska). Sen var det äntligen sista lektionen, som var franska/språkval. Vi får en ny lärare det här året så vi typ mest repiterade, och lärde känna henne lite.
Väl hemma kollade jag på legend of the seeker. Tills halv sex. Då cyklade jag till pianot. Först hade jag en grupp lektion. Därefter en paus på tre kvart, då köpte jag twilight boken, om jag kunde drömma. Därefter hade jag min "egen" piano tid. 



Morgonen var ganska normal förutom att vi skulle ta skolfoto idag så jag "fixade" iordning mig lite mer. 
Första lektionen var franska, då övade vi siffror. Och nu kan jag räkna ända upp till 999 999 på franska xP
Därefter skulle vi haft bild men då tog vi skolfoto. Sedan var det musik då fick vi nåra nya låtar. Som vi började lite på.
Sen var det ett LÅÅÅÅÅÅÅÅNGT so pass innan vi fick äta. Men vi behövde inte göra mycket mest lyssna. För våran nya so lärare typ pratar HUUUUUUUUUUR mycket som helst (hela lektionen). Därefter fick vi äntligen äta. Och det var jätte gott, fisk-pannetter(pinnar) med potatis. Sedan skulle vi ha idrott, och hanna och jag tänkte att vi kunde byta om en stund innan alla andra så att det inte skulle bli så trångt. Men när vi hade gjort det så fick vi veta att vi inte skulle byta om för att vi bara skulle vara i klassrummet (p.g.a att det regnade). Så då fick vi byta om IGEN!!! När vi tillslut slutade och jag kom hem kollade jag på legendof the seeker. Ända fram till nu.

Första "riktiga" skol dan (med vanliga lektioner) =/

Idag var moronen nästan som vanligt. Bara att jag gick upp en halvtimma tidigare och kl. 7.20 kom farmor o farfar och hämtade mig. Då åkte vi till tandläkaren. När vi va klara där åkte vi till min skola, jag kom typ nån minut sent xP
Första lektionen var svenska, då gick vi igenom vad vi skulle lära oss och hur vi skulle lära oss det den här terminen/året. Sen var det idrott. Då började vi med att görra samma sak som vi gjorde på svenskan. Men innan vi slutade fick vi springa en typ "runda" xD (hittade inget bättre ord för det). Därefter var det engelska, och då gjorde vi... ja så klart samma som dom två tidigare lektionerna. Och tiden som blev över använde vi till att få våra böcker och gå igenom dom lite. Sen var det lunch och då var det spaggetti och köttfärsås, MUMS, jag åt JÄTTE MYCKET!!!!!
Första lektionen efter lunchen var matte. Då fick dom andra (och gick igenom) den nya matte boken. Men jag är lite före dom andra så jag hade redan den boken så jag fick bara sitta och lyssna/jobba lite.
Sen va det no x( x( x( x( x( TUMME NER!!! Den började med... (orkar inte skriva) och tiden som blev över fick vi göra ett exprement. Vi skulle ta reda på vilken av följade ämnen som inte innehåller kolatomer: salt, socker o bakpulver.
Därefter var det svenska igen. Då läste vi en text och sen svarade vi på lite fråågor om texten. Sedan slutade vi 15.30.
Då cyklade jag hem. Väl hemma skyndade jag mig till datorn och fortsatte kolla på Legend of the seeker. Och det har jag gjort ända fram till för en stund sen då jag åt kvälls mat, och jag ska fortsätta kolla nu när jag har bloggat klart.

Twilight och Legend of the Seeker <33333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333

Jag han aldrig blogga för igår. Men jag skriver nu vad jag gjorde xP

Jag satt hela dan framför min dator och "laddade" ner twilight bilder. Jag är typ kär i den filmen! xD

Idag har jag typ bara gått runt i huset hela förmiddan och typ gjort inget. Men efter lunch skulle jag fortsätta med lite twilight saker (bilder). Men efter ett tag så blev det bara så att jag såg en typ video om Legend of the Seeker. Och ja liksom bara blev tvungen att kolla på det (och nu ÄLSKAR jag det!!!! xD xD xD xD xD xD). Så ända fram till nu har jag suttit och kollat på det (på youtube), och jag kommer fortsätta efter att jag har bloggat klart xP.

Jag vet inte hur jag ska kunna sluta ikväll när jag måste sova, för jag kan ju inte se ALLA avsnitt. För jag antar att det är en HEL del avsnitt! =/

Stadsvandring (det står inte så i texten det står "tipspromenad", ja kom på att det hette stadsvandring nu xP)

Idag var morgonen som vanligt, förutom att mamma va ledig så hon va hemma. 
Idag skulle hela klassen gå typ som en tips runda fast ändå inte, på stan i små grupper. Och vi skulle träffas där (på stan). Och idag eftersom att mamma va ledig fick jag skuts dit, fast vi tog med min cykel bak på bilen så att jag kunde cykla till skolan sen. När alla hade gått "tipspromenaden" (11) cyklade/gick vi tillbaka till skolan. Och vi hade klarat oss ganska bra från regnet medans vi gick men när vi cyklade/gick tillbaka till skolan så kom det en liten skur. När vi kom tillbaka till skolan åt vi lunch. Därefter va vi i klassrummet resten av dan och "reflekterade" över "tipsrundan". Vi slutade 14. Men jag skulle få skuts hem med och vicke slutade inte förän 14.30 så ja fick vänta en halvtimma. När han tillsist slutade åkte vi till en stadium affär och sen hem. Väl hemma va jag vid datorn tills det var kvällsmat (potatis och köttgryta). Och därefter va ja vid datorn lite till. Och snart ska vi se twilight xD

ingen överskrift xP

Idag var moronen som vanligt (när det e skoldag). Jag dushade, gjorde mig iodrning och sen åt ja frukost. Därefter cyklade jag, linn, alex o vicke till skolan. Där började vi med att prata, och typ gjorde lite saker i grupper. Det gjorde vi hela förmiddan. Till lunch blev det köttbullar och potatis. På efter middan gick vi till en park och spelade bränboll. Där slutade vi kl.13.40. Och vicke slutade 14 (och han får inte cykla själv för mamma o pappa) så ja fick vänta x(. När vi kom en va ja vid datorn en stund sen kollade ja lite på tv. Därefter va ja ute lite och sen grillade vi.

Sommarlovet slut =/

Imore gick jag upp 6. Då duschade jag och gjorde mig iordning. Sen åt jag frukost. Därefter cyklade jag, vicke (som nu börjar på min skola) och alex till skolan.
Skolan började med (som alltid första dan i skolan efter sommarlovet, tradition på min skola xP) att hela skolan stog ute på skolgården i ca. en timme och sjöng lite sånger. Därefter brukar (enligt traditionen) glassbilen komma xD. Men den hade typ fått fel da elr nått så den kommer imorn istället. Så då gick vi upp till klassrummen istället. Vi har fått ett nytt klassrum så vi började med att få platser i klassrummet. Därefter fick vi lite papper, bl.a. schema. Sedan fick vi prata lite om sommaren. Därefter fick vi våra skåp och sen slutade vi. Då cyklade mamma, malin, vicke o ja till en mcdonalds (mamma o malin hade varit me hela tiden i skolan xD). När vi kom hem gick vi bort till malins dagis. För att hälsa på lite (hon börjar imorn) för hon ska va i ett nytt hus, men hon kommer ha samma fröknar och kompisar så det blir ändå inte så nytt. När vi kom hem därifrån va ja typ vid datorn resten av efter middan. Och asså så här ligger det till, JAG BEHÖVER EN NY DATOR OCH EN NY MOBIL. Och nu håller ja på med mobil xP, men tills idag har jag lixom inte vetat vad jag har velat ha, visst jag vill ju ha en iphone men asså vi har lixsom inte råd med det, fast pappa har köpt en sån till sig. Men iallfall nu har jag hittat en PERFECTA mobilen, JAG BARA ÄLSKAR DEN!!! Fast den kommer typ inte fören om 3 månader men ändå!! JAG ÄLSKAR DEN!!!!!
Skulle gärna lägga upp bild på den och säja vad den heter o så men jag vill hålla det hämligt xP

Skola imorn =/

Imorrse vaknade jag ca. halv åtta då låg ja kvar till 8. Då gick jag ner men då var igen uppe så ja la mig hos mamma. När hon äntligen gick upp kl. 9 gick ja också upp. Då dushade ja o gjorde mig iordning. Sedan åt ja frukost. Därefter va ja på mitt rum och fixade med lite olika saker, bl.a. saker till imorm (ja börjar skolan då), ånda tills pappa kom hem från jobbet (nån gång vid 18). Ja va där hela tiden förutom när ja åt lunch xP. När pappa kom hem tog ja hand om malin i ca. en o en halv timme medans han och mamma åkte och slängde våran gamla spis och köpte lite stenar som vi ska ha i trädgården. När dom kom hem cyklade pappa och ja upp på stan. Där köpte vi nått el utag, ett paket ängla ben och kollade lite på barnvagnar, vilket tar GANSKA lång tid när det gäller pappa!! xP
Efter jag har bloggat ska jag försöka lägga mig. Fast i vanliga fall somnar ja ju ca. 23 så jag lär ju KNAPPAST somna 20. Så ja ska läsa en stund.

Nu Miley skiva och ny Avril skiva xD xD xD <3

Idag har jag suttit vid datorn nästan hela dan. Och nästan hela tiden jag har varit på datorn så har jag gjort en kalender med miley cyrus bilder. Och nu är jag äntligen klar. Nu ska jag bara skriva ut den.
Nu kommer det både en ny Avril Lavinge skiva och en ny Miley Cyrus skiva!! xP Många vet redan det men iallafall xD

Strädat köket!

Idag gick jag upp klockan 10. Då åt ja frukost. Sen städade vi köket, mamma o ja medans pappa satte in våran nya spis. Och sen slängde/bar xP vi ut våran gamla spis. Därefter åt vi lunch sen satt ja vid datorn resten av eftermiddan. Och nu sitter jag i soffan och kollar på Bolt (vi har hyrt den).

Jobb i trädgården idag xD

Idag låg jag kvar jätte länge i sängen. När jag till sist gick upp, nån gång runt 10, åt jag frukost. Därefter hjälpte jag mamma o pappa i trädgården ända tills lunchen. Efter det åkte vi och köpte godis, chips, cola mm. När vi kom hem därifrån satt jag vid datorn resten av eftermiddan. Nu sitter jag i soffan och har "lördas mys" och kollar på snuten i hollywood 3.

Charleys Angels, en kul, TOTALT ÖVERDRIVEN men ägig (kul ord xP) film!!

Imorrse efter att jag hade dushat, gjort mig iordning och kollat på sommarlov 09, åkte jag med mamma o malin och handlade. När vi kom hem åt ja frukost, sen klippte jag gräset. Därefter läste jag lite i hp 6. Sedan åt vi lunch. Därefter vet jag inte riktigt va ja gjorde tiden liksom bara försvan, jag kollade lite på tv och va lite vid datorn. Efter att vi senare hade ätit kvällsmat va jag vid datorn till nån gång vid 22. Då satte jag mig nere i soffan och hade fredas mys med resten av familjen och kollade på Charleys Angels (kanske itne stavas så xP).

Datorn hela dan =(

Idag har jag bara suttit vid datorn hela dan =( Får se till att gö nått ute imorrn!!!

Gratisgodis ÄGER!!


Slå sönder och sätta ihop stolar xP

Dag efter sommarlov 09 åkte mamma, malin o jag och handlade. När vi kom hem åt vi lunch. Därefter va jag vid datorn en stund. Sen höll mamma och jag på och fixade med våra köksstolar en lång stund. Först delade vi dom till en massa bitar, sen klädde vi om "sitsarna", sen limmade vi ihop stolarna och satte dit sitsarna. Vi gjorde inte färdigt alla men vi kom en bra bit xD
Därefter satt jag vid datorn resten av kvällen, förutom när jag åt kvällsmat och kollade på miss marple.

Hedwig, Julia o Hulken <33

Ja gick upp 9. Då kollade ja på sommarlov 09, under tiden jag åt frukost. Sen dushade jag och gjorde mig iordning. Därefter cyklade mamma, malin, vicke o ja (pappa jobbar) till ett museeum (TRÅKIGT!!).Efter det åt vi på burger king, vi brukar inte äta där så mycket men vi gjorde det och det var jätte gott!!
När vi kom hem så va ja med hedwig (heda xP) hennes sysling (elr nått) och en annan resten av eftermiddan. 
Nu väntar mamma på att jag ska komma ner och äta mat. Efter det ska jag städa lite i köket och sen kolla på foyls war (kanske inte stavas så xD).

...

Inget intressant att skriva idag heller, har inte hänt ett dygg idag =/

Tre meningar!

Idag låg jag kvar till 10. Då åt ja frukost.
Resten av dan har jag liksom inte gjort nånting alls!

Ingen bra över skrift idag x/

Imorse låg ja kvar länge sen åt jag frukost. Och därefter åkte vi (mamma, pappa, malin o ja) till ikea. Där handlade vi spis (elr liksom bara plattosma xP) och en stor bänk med diskho och skåp och så där. När vi kom hem åt vi lunch. Resten av eftermiddan tillbringade jag o mamma med att sätta ihopp bänken/diskhon, medans pappa satt i sin nya hängmatta och slappade med sin fot. När vi tillsist va klara åt vi kvälls mat, Sedan satte vi oss i soffan och kollade på tv, först sommarkrysset och sen snuten i hollywood.

VARM DA!!!

Idag vaknade jag nån gång vid 7 igen. Då låg ja kvar till 8 och då gick jag ner till dom andra och åt frukost. Sen kollade jag på sommarlov 09. Sedan gjorde vi typ inget fram till lunch. Och efter lunch skulle pappa till nån doktor igen och vicke skulle till nån fotbolls turnering (ändatill sönda, JIPPY!!!!!) så mamma o malin skuttsade dom. Under tiden va ja vid datorn. När dom kom den (mamma, pappa o malin) satt vi typ ute en stund. Sen cyklade mamma o jag och handlade. När vi kom hem åt vi kvällsmat. Och efter jag har bloggat färdigt så ska vi typ ha "fredas mys" ute idag =P

Hos jonna länge pga pappas fot =)

Imorse vaknade jag ca. 7 då låg jag kvar till 8 sen gick jag upp (elr "ner" till mamma, pappa o malin xP). Då åt vi frukost o sen kollade vi på tv. Efter sommarlov 09 duschade jag o gjorde mig iordning. Sen satt vi ute en stund. Därefter ringde jag jonna och vi bestemde att jag skulle till henne efter att vi hade ätit.
Efter att vi hade ätit, skuttsade farfar (för mamma, pappa o malin skulle till nån skutsköterska med pappas fot) mig till jonna. Vi va inne på datorn typ ända till 17. Under den tiden hade mamma typ ringt tre gånger, 1:a för att berätta att pappa skulle till nån doktor, 2:a för att pappa skulle till akuten och 3:e för att det skulle ta ett tag till innan dom kunde hemta mig för dom hade inte äns kommit in på akuten än. 17 gjorde jonna o jag smoothie, och satte oss ute en stund. Nu e klockan 18 och jag bloggar på jonnas dator för dom har inte kommit än.

Skriver kanske om kvällen imorn, elr om jag lägger till det ikväll.


När jag hade bloggat spelade vi alfapet en stund. SEN kom mamma (md flera), då va klockan 19 och jag kom dit ca. 13 hehe.
När vi kom hem åt vi kvällsmat, sen tog ja en glass och nu sitter jag här xP

Stackars pappa :'(

Idag vaknade jag nån gång runt 7 men då somnade jag om och vaknade 9. Då åt jag frukost, sen kollade jag på sommarlov 09. Därefterbestemde vi oss för att åka och bada med båten (pappa har svamp mellan tårna och igår tog han tydligen nån salva och på ena foten råkade han ta för mycket. Så imorse var hans fot lite svullen, men han trodde att det skulle gå bra och åka lite med båten). När vi hade kommit fram till våran favorit ö (som ÄGER). Så hade pappa fott riktigt ont i foten. Efter att jag hade badat mig typ till midjan blev jag trött igen (samma som dom tidigare dagarna, fast jag tror inte jag hade nån feber längre då). Så resten av tiden vi va på ön låg jag i båten och nästan sov (xP). När vi åkte tillbaka till land hade pappa börjat få JÄTTE ont i sin fot. Innan vi åkte hem fick vi varsin glass. När vi kom hem åt vi kvällsmat men under tiden som mamma gjorde den hade pappa lagt sig. Så när han skulle gå till köket så typ kom allt blod ner till foten elr nått så han fick ligga kvar (och jag kollade på hans fot sen och den var verkligen JÄTTE(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) svullen, ja har typ aldrig sett en så svullen fot =/). Efter kvällsmaten satte jag mig vid datorn och kollade på vintergatan 5b. Och när jag har bloggat klart o kl. e 20 ska ja kolla på miss marple.

Fortfarande feber elr nått =(

Imorse vakade jag ca. 7. Då låg jag kvar till 9. Då kände jag mig ganska bra (hade ju typ feber elr nått igår). Det ända var att då skakade jag för jag va så hungrig (tror att jag inte åt nån kvällsmat igår, det brukar aldrig hända =/). Efter att jag hade vräkt i mig mat så att jag inte var hungrig längre kollade jag på sommarlov 09 elr Blue water high för det andra hade redan varit (vilket jag INTE direkt gråter över xP). När det var slut skulle vi åkte till Ikea. Och på vägen skulle vi lämna Malin hos ff, men när vi kom dit ville jag med va där så mamma o pappa lämnade av mig också. Till och börja med satt vi bara vi köksborde och typ gjorde ingenting. Men sen fikade vi. Och efter det var vi i en lekpark en stund. Sedan kom mamma o pappa o hämtade oss. På vägen hem handlade vi lite och när vi va där inne började jag att frysa JÄTTE MYCKET igen =(.Så jag satte mig i bilen och väntade på att dom andra skulle bli färdiga. När vi kom hem igen åt vi lunch och då frös jag fortfarande jätte mycket. Sedan satt jag i soffan en stund med en filt om mig och kollade på tv. Därefter åt vi fika, då frös jag inte så mycket längre men jag var GRYMT trött!! Efter det gick jag upp till datorn o nu bloggar jag. Sen ska jag kolla på Allsång på skansen och foyls war (kanske inte stavas så xP). Sen ska jag sova xD.

Typ feber elr nått x'(

Imorrse när jag gick upp för att kolla på sommarlov 09 började jag frysa jätte mycket. Efter sommarlov 09 fortsatte jag att kolla på tv en stund. Sen dushade jag. En stund senare åt vi lunch då frös jag fortfarande. Därefter åkte pappa och till banken och hämtade ut mitt id kort (jippy!! äntligen). När jag kom hem satt jag vid datorn resten av eftermiddan fram till nu (ca. 18.30). Nu kollar jag på sommarlov 09 (igen xD).

Spetsen man ser e skagern elr allt på bilden e skagern men...
Här och också danmarks nordligaste udde xD
Här står jag i vattnet utanför  udden 
Det här tycker jag e en fin bild, också från skagern
Det här är vallgraven till ett slott som vi var och tittade på. Äckligt va!?
Nu är jag på lejonparken. Och det här ser ju alla vad det är xP
Så här nära ett lejon kom vi
Det här är nån konstig apa, dom lät JÄTTE konstigt, dom sa nöf, nöf, nöf =/
Det här vet jag inte vad det e för nått xP
En giraff xP
Dom här lejonen såg vi när vi åkte runt med bilen xD
Nu är jag på legoland
legoland xD
SVENSKA FLAGGA XD
Den här skylten stog vid en park. Vi tyckte den var himla kul xP
Nu e jag i tyskland, och det här är uppe från ett berg där det fanns ett museum som vi stannade på
En gata i Flensburg, tyskland
Det här är en fin bild (tycker jag) som jag tog när jag var på säl safari, fast innan vi kom till sälarna xP
Här har vi komit fram till sälarna. Fast vi kom inte närmre än så här det va lite synd tyckte jag =(
Det här är en bild från en strand utenför esbjerg, havet på bilden är nordsjön. Där badade jag x)
Det här var nåra statyer som stog på strenden som är på bilden åvan x)
Det här är på väg ner i tunneln innan öresunsbron
Den här bilden har jag tagit (det e öresunsbron) och jag tycker faktiskt att jag har lyckats bra xP
Här e slutet på öresunsbron, SVERIGE xP
När vi kom iland till malmö kollade vi på turning thorso(stavas säkert inte så xP)
En bild från en stran i blekinge, havet e östersjön xD
Det här är från lars o mariannes tomt, gungan man ser e den jag ÄLSKAR xD
Det här är dom där stenarna som bildade grottor som jag skrev om dan som vi va där.
Efter att vi var i dom där grottorna åkte vi hem till mammas moster och det här är från deras tomt, deras PRIVATA grillplats!!
Han i grön tröja är Mr Goran xD
Det här är cykeln jag cyklade på när vi tog en cykel promenad.
Den här gamla, rostiga bilen stannade vi och kollade på (när vi cyklade)

Det här är det mesta av det jag har fått och handlat under den här semestern:

Denna klänning kopte jag i Vejen i danmark
Ja köpte den här på samma gång xP
Den här borsten köpte vi i tyskland för 1 euro (ca. 10 svenska kronor)
Detta linnet och det på bilden under köpte jag i en new yorker affär (kanske inte stavas så xP) 
Den här handuken köpte jag också i new yorker affären (den e mycke större xP)
Det här är shortsen som jag köpte när jag gick på stan med mig moster i kalmar xD
Denna tröja fick jag av mormor nån av dagarna vi var där
Dom här skorna fick jag låna av min moster inför dopet, men jag gillade dom så mycket att jag fick dom xD Jag tycker dom e ful-fina xP

PS. sen köpte jag ju en nalle på legoland med men den har jag ju redan visat så jag orkar inte lägga upp den igen xP


For Give A Little Bit

Här kommer avsnitt 20 av hannah montana 3 xD

For Give A Little Bit




I Honestly Love You No, Not You

Idag lägger jag upp avsnitt 19 av hannah montana 3 xD

I Honestly Love You No, Not You




ÄNTLIGEN HEMMA!!!

Imorrse låg jag vaken jätte länge för jag somnade inte fören typ halv ett igår. När jag tillslut gick upp packade jag färdigt dom sista sakerna. Därefter duschade jag och gjorde mig iordning. Sen åt jag frukost och sedan (ca. 10) åkte vi iväg hemmåt. Det tog jätte lång tid hem, bl.a. för att vi åt en timma på mcdonalds och för att det tog typ 20 min att ta sig igenom en stad, typ pgv trafikljusen.
Innan vi kom hem till vårat hus stannade vi hoss ff dom hade bjudit oss på kvällsmat för att vi skulle slippa gö det.
När vi TILLSLUT kom hem packade jag upp. Därefter tog jag kort på typ allt jag har fått och köpt under den här semestern (2 veckor xD). Men dom bilderna orkar jag inte lägga upp nu för klockan e JÄTTE mycket så jag lägger upp dom imorrn och ev. lite andra bilder från semestern.

1 mil på cykel idag

Imorrse vaknade jag av att jag hörde mina kussiners röst. Då flög jag upp ur sängen och satte på mig kläder sen gick jag upp och och sa hej då till mina kusiner för dom skulle åkta till mina andra kusiner i göteborg. Därefter åt jag frukost. Sedan åkte vi på en cykel tur. Vi åkte typ mer än 1 mil. När vi tillsist kom hem åt vi lunch. Sedan åkte vi till en bad strand. Det var en väldigt äcklig stran och vattten så jag badade inte utan låg bara och solade på våran filt en bit upp i gräset. Efter typ nån timme åkte vi tillbaka till mm. På vägen stannade vi och handlade chips, godis och cola mm. När vi kom hem satt jag vid datorn en stund tills mamma o pappa åkte till den där konseren som dom köpte bildetter till igår. Då fick vicke o jag ta hand om malin. Hon somnade ca 20. Då satt jag vid datorn en stund till och nu sitter jag och äter chips och kollar på en film.

RSS 2.0